[]

kizlar buraya! eyeliner cekemiyorum,cildiricam.

ellerim ttriyor,beceremiyorum. cok video izledim..likit deniyorum ama olmuyor, kuyruklar birbirini tutmuyor. kuafore 5 lira verip jel cektiriyorum.
komplekse girdim resmen.
likit beceremiyorum. jel fircasiyla beraber yaklasik 100 e gelecek. sizce daha kolay midir?

bana yol gosterin, hem ellerim cok titriyor irsi, hem asimetrik yapiyorum.
kendime kustum :(

 
ben de çekemiyorum. kuyruksuz bırakıyorum öyle bokum gibi.

boşver, eyelinersız geziver :/
  • 111111  (04.04.15 21:48:57) 
ama ise giderken iyi oluyo, fara ve kaleme gerek kalmiyo..makyajsiz da olmuyo.aslinda yok umrumda da degil ama yapsam mutlu olucam.


  • gadlemler  (04.04.15 21:50:37) 
Ne 100 lirasi yahu. Lorealin jel eyelineri var bende mis gibi, oncesinde maybelline kullandim o da guzeldi. Firca da essence açılı eyeliner fircasi. Gayet memnunum ikisinden de. Fircayi 5 tlye aldim. Eyelineri hatirlamiyorum Maybelline 20 kusurdu. El aliskanligi lazim. Evde surup surup silin iste. Kimse direkt harikalar yaratmiyor ki. Jel daha kolay suruluyor likitten bu arada.


  • anneboleyn  (04.04.15 21:53:49) 
öncelikle kesinlikle gözünün en iç kısmından başlama. her zaman ortadan başla ve incecik çek. ikisini de ince çek sonra yavaş yavaş kalınlaştır. kuyruğu da bi tarafı çekip diğerine geçme bi tarafta gideceği açıyı gösteren bi leke bırak sonra diğerine de aynısını yap, sonra öncekini incelterek uzat sonra da ötekini. adım adım foto yollayabilirim :D


  • shotgunwoman  (04.04.15 21:58:24) 
ne zamandır makyaj yapıyorsun? video izlemekle olacak şey değil bence, ne kadar pratik o kadar iyi oluyor.


  • mayaa  (04.04.15 21:58:44) 
yeniyim makyajda :( ve ise basladim…en pratik sey eyeliner gibime geliyor..arada ali gurdeki kiza 5 cektiriyorum gina geldi, para dayanmaz :( simdi yine deniyorum bi yandan yazip bi yandan denedim lkitle. olmadi yine :((( annem de yanimda dalga geciyo.


  • gadlemler  (04.04.15 22:00:24 ~ 22:00:47) 
eyeliner çekerken ellerinizi sabitleyin. nasıl? makyaj aynanızı masaya koyun, siz de başına oturun ve kollarınızı masaya dayayıp destek alın. aynı zamanda küçük parmağınızı yanağa koyarak da elinizi sabitleyebilirsiniz. eldeki titremeyi azaltmanın başka yolu yok maalesef.

jel eyeliner kolay çekilir. ama en kolayı dipliner denen şey. golden rose'un diplinerını alın. eliniz alışana kadar onunla çalışın. sonra jel eyeliner en son likit olana geçersiniz.

eyeliner çekerken önce gözün dış kenarına bi üçgen çizin (gözün alt kapak çizgisini takip ederek yukarı doğru), onun içini doldurun. ondan sonra gözün üst kapağına (kirpik diplerine) doğru üçgeninn kenarını uzatın. kuyruk çizmenin en kolay yolu bu.
  • in pyjamas  (04.04.15 22:04:22) 
maybelline'in jel eyeliner'ını al fırçası da yanında geliyor. göz kapağının ortasından başla, dışa doğru kesik kesik çizgi çek. sonra onları birleştir. sonra iç kısmı yap. en son da fırçayı tekrar batırmadan dış kısımdaki boyayı hafifçe dışarı çek, hemen kuyruk yapmaya girişme önce elin alışsın.


  • lily briscoe  (04.04.15 22:05:27) 
kalemle başlasan daha iyi olur o zaman bence. ya da, adını bilmiyorum ama, şu keçeli gibi olan kalemler var ya eyeliner etkisi veriyor onlardan alabilirsin.


  • mayaa  (04.04.15 22:12:15) 
d1x2mvoa55n2jd.cloudfront.net bak böyle bir fırça var. ben nascita diye bir türk markasının aynı modeline denk geldim ve 10 tl ye aldım. jane iredale ve sephorada da bunlardan var ancak daha pahalı. neyse ben tüm diğer eyeliner fırçalarıyla jel eyelinerları denemiş biri olarak bu fırçanın işi acayip kolaylaştırdığını söyleyebilirim. önce kuyruğu yap sonra daha dikkatli bir biçimde kirpik diplerine gel istiyorsan göz pınarına kadar in ama en fazla burada dikkatli ol. mac blacktrack iyidir jel eyeliner olarakta.


  • zinomseker  (04.04.15 22:36:32) 
bant tekniğini denedin mi bilmiyorum ama işe yarıyor. ablam da kendisi çekemeyip bana çektiriyordu sürekli. bu teknik ile kurtuldum kendisinden.

www.youtube.com
  • anksiyetik pia  (04.04.15 22:39:11) 
Ben siyah göz kalemiyle kirpik diplerine ince bir çizgi çekiyordum en başlarda. Onun üzerinden de flormar'ın diplinerıyla geçiyordum.

Kuyruğuysa yapa boza öğrendim. Onunla ilgili bir ipucu veremiyorum maalesef :(

Artık sadece diplinerla düzgünce çekebiliyorum. Tamamen pratik meselesi. Evde zamanınız oldukça deneyin en güzeli.
  • inawen  (04.04.15 22:45:50 ~ 22:47:05) 
tek hamlede çekerim.
teknik tecrübe bunlar hep.

  • mimimi  (04.04.15 22:52:06) 
Bende bundan var: www.flormar.com.tr

Maybelline de loreal de kullandım, sürmesi en rahat bu. Eyeliner'ın kıvamı da çok iyi, fırçası da gayet rahat. Fiyat olarak da bayaa uygun, kesnlikle öneririm.

Kalem olanını likit olanını bilmem ne hepsini denedim, en rahatları jel bence. Jeller içinde de en rahatı bu diyorum ben.
  • kaffle  (04.04.15 22:53:33) 
hepinize teşekkür ederim kızlar.tüm önerilerinizi denemeye çalışacağım,boşuna yazmadığınıza emin olun!


  • gadlemler  (05.04.15 01:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.