[]

Sony Xperia modelleri kullanan?

Ve tavsiye eden var mı aranızda? Büyük küçük, iki yıl önce çıkmış, dün çıkmış farketmez. Sadece bin tane modeli var ve ben sağlam olanlarını ayıklamak istiyorum.




 
Sony xperia z kullanıyorum 2 yıldır ve çok memnunum.
Xperia Z ve üstü modelleri tercih edebilirsiniz. Hepsi sağlamdır.

  • uuth  (04.04.15 11:16:49) 
t2 ultra var. alamz olaydım. alma aldırma.


  • hedef ben miyim tayfun  (04.04.15 11:18:09) 
Z3 Compact kullanıyorum, cihaz muhteşem, dün gece itibariyle de lolipopa güncelledim, yüklü 76 uygulama vardı, bir çok insan takılmalar oluyor falan diyordu ama bir kaç yeniden başlatmanın ardından cihaz yağ gibi akıyor, özellikle bir kaç uygulamada açılış ciddi seviyede arttı.


  • atom karincanin torunu  (04.04.15 11:21:50) 
Go isimli bir modelini kullanıyorum 2 senedir, RAM'inin 512 MB olması ve kötü kamerası dışında hiçbir şikayetim yoktu. İhtiyacımı karşılamadığı için değiştireceğim, çok büyük ihtimalle yine Sony tercih edip Z2 alacağım.


  • sevgikusunkanadinda  (04.04.15 11:51:00) 
Z2 kullaniyorum, cok memnunum. Z2 ile z3 arasinda oyle ahim sahim fark yok, paran yetmiyorsa z2 de alabilirsin :)

Kucuk bir sey istiyorsan z3 compact da cok iyi.
  • ruhi mucerret  (04.04.15 11:52:29) 
küçük telefonların gelmiş geçmiş en kralı z3 compact.


  • dieselsingle2  (04.04.15 12:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.