[]

nasılsınız? neler yaptınız bugün?

(daha önce böyle duyurular açıldığında çok samimi geldi, ben de açmak istedim)




 
Okuldan geldim ödev yapmam lazım ve uykum var hüfff sen?


  • sytemofadownmanyagi  (02.04.15 18:37:07) 
nerdeyse hiçbi şey yapmadım. yarım saat dışarı çıkıp geldim. birazdan da babaanneme gidicem doğumgününü kutlamaya.


  • nathanieltroy  (02.04.15 18:38:12) 
Spora gittim,cikista arkadasimla kahve ictim simdi evdeyim.sanirim hasta olucam.


  • brnbrs  (02.04.15 18:39:10) 
gece çalıştım, o yüzden 4'te falan ancak uyuyabilmiştim. akşamüstü 4 gibi uyandım, odamı topladım biraz. dikiş masası ve adını bilmediğim bir spor aleti odanın orta yerinde duruyordu. spor ya da dikiş için kullanmıyordum, başka işlerde lazım oluyordu. onları dolaba yerleştirdim. belim arızalı olduğu için bayağı uğraştırdı. dikiş masası çok ağır bi' şey. demirli memirli böyle her yeri. eski usül. kanlı piç. lanet olası. boğa boku.

sonra masamı toparladım, laptop'u masaya yerleştirdim, tesisatımı kurdum (klavye maus falan yani) ve dota akşamıma başlıyorum birazdan. çok güzel maçlar var. bugün günlerden asus polar. üst üste iki maçları var. onları izliycem. dotaseverler kaçırmasın derim, siz de izleyin,

www.twitch.tv

sen nasılsın naptın?
  • der meister  (02.04.15 18:39:58) 
hocayla tez çalıştım.gece az uyuduğum için odanın kapısını kitleyip uyudum.biraz daha tez çalıştım.şimdi duyurudaki bir arkadaşın sorusuna baktım.
şimdi yine ders çalışıcam

  • rakicandir  (02.04.15 18:40:57) 
yarın iki tane vize var. ders çalışıyorum.


  • durbikonusucaz  (02.04.15 18:42:02) 
Bi okula deneme dersleri için gittim, tek derse giremeden başka şubemizden hocamız gelecek diye yolladılar. 2 nisan şakası galiba :/


  • fanniversary  (02.04.15 18:44:05) 
okula gittim geldim. her zamanki gibi.


  • fransizkalanadam  (02.04.15 18:44:21) 
yaa ne güzel hepiniz öğrencisiniz. işten yeni geldim. evi b*k götürüyor toparlamam yapmam lazım ama sadece kahve içebiliyorum.


  • cilekli krep  (02.04.15 18:46:26) 
ders çalışanlara ödev yapanlara kolay gelsin.
ben de işten geldim 5:30 da, tvde işte benim stilim açtım,
masanın üstüne laptop ekipmanlarını yaydım, tablet mouse kalem vs. çizim yapmam lazım ama bikaç haftadır bir ağırlık var üstümde, yapamıyorum..

sporu da aksatıyorum psikolojik nedenlerden dolayı. evliyseniz karı dırdırı çekilmeyecek bişey.. bol sabır diliyorum herkese.

çizim yapamayınca bu sefer Heroes of the storm mu oynasam diyorum, onu da açınca zart diye saat 11 oluyor.
iştahim kapalı yemek de yiyemiyorum. dün iyiydim bugün kötü. hayat çok dalgalı.

bir de bugün saat 9da süreyyapaşaya alerji testi yaptırmaya gittim. saat 2 de işimi ancak bitirebildiler. çalışanlar gerizekalı (doktorlar hariç). yönlendiremiyorlar resmen.

kolum da delik deşik oldu. iki hafta sonra bi de gıda testi olacak. kabus gibi yine o hastaneye gidicem.

canım hiçbir şey yapmak istemiyor ya iyi ki haftasonu yaklaştı. bok gibi hissediyorum kendimi.

@der meister o mnakodumun dikiş makinaları çok ağır evet annemlerin evinde de var öyle eşşşşoğlueşşek ölüsü gibi. 3 kişi kaldıramıyosun yerden o derece.

son olarak: hastanede sırada beklerken "saline" sanırım tuzlu su demekti dedim. sırada başka bi ergen kız eliyle şöyle tiki hareketi yaparak "yalnız tuz SALT olacak T ile yazılıyor." dedi. İngilizce biliyorum canım, saline serum demek dedim. daha da ağzını açamadı.
  • safepassage  (02.04.15 18:46:45 ~ 18:49:04) 
vize haftası geldi malum ders çalıştım ve devam edeceğim yemek arası verdim şimdi.


  • drako  (02.04.15 18:53:31) 
Sınava girdim. Herkesin berbat gecmis benim iyi geçti. ustune arkadasim disarda yemek ismarladi. Simdi de eve yuruyorum.


  • rayde  (02.04.15 19:31:56) 
Valla ayıptır söylemesi neredeyse bütün gün seviştim. Sonra da temizlik yaptım. Arada yemek yedim bi de.


  • buff  (02.04.15 19:33:48) 
Cumartesi sınavım var ve ders calısıcam diye okulu da gitmedim, tüm gün evde zamanı doldurmak için abuk subuk seyler yaptım
Sınavı olanlara basarılar, calısanlara da kolay gelsin

  • purplee  (02.04.15 20:24:55) 
işe gittim, geldim, spora gittim, tekrar geldim. şimdi buradayım.

sıkılıyorum ve mutsuzum. sen nasılsın?
  • 111111  (02.04.15 20:38:21) 
sabah işe gittim, yazılı sorularını fotokopi çektim ve onları düzenledim, öğleden sonra engelli bir öğrencimiz var okula gelemediği için evine derse gidiyoruz, O'na gidip 2 saat ders anlattım.. eve geldim bir arkadaşımızın çocuğuna ders çalıştırdım, o gidince dünden kalma çorbanın yanına salata yaptım yemek yedik, eşim yorgunum deyip uyudu ben de mutfağı toparlayıp bilgisayarın başına oturdum. çok detaylı yazmış oldum ve yazdıklarımı okuyunca ne kadar sıkıcı bir hayatım olduğunu tekrar gördüm, keşke bu soruyu sormasaydın:)


  • saklisecilmemis  (02.04.15 20:42:06) 
işyerinde fransızlardan aldığımız araçlarda 8 yıl sonra sıkıntı çıktı,onların müzarekeleri sürüyor.hasar tespiti,arızanın giderilmesi,raporlanması durumu var.en kısa sürede bütün filonunda elden geçmesi gerekiyor mecburen.eve gelince de müzik dinleyip hafta sonunu bekliyorum işte.


  • essoist  (02.04.15 21:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.