[]

Üretimi Almanya'da olan Spor Ayakkabı Markası var mı?

Arkadaşlar Adidas, Puma vs, genelde üretimini uzakdoğuda gerçekleştiriyor. Peki üretimini hala Almanya'da veya en azından Avrupa ülkelerinde sürdüren bir spor ayakkabı markası var mı? Ve Türkiye'de bulunabilen markalar mı?




 
heralde kendi ülkelerinde de fabrikaları var, türkiyede bulamazsın


  • docrivers  (02.04.15 16:09:06) 
hiçbir aklı başında firma oralarda üretim yapmıyor artık.


  • hosein  (02.04.15 16:09:07) 
new balance abd ve uk modelleri var ama en pahalılar onlar, 300-500 bandında.


  • ytse jam  (02.04.15 16:26:49) 
Firmalar genelde ozel serileri gelismis ulkelerde uretiyorlar.

Soyle mesela :
www.adidas.com

www.soccerbible.com

www.newbalance.co.uk
  • latios  (02.04.15 16:51:10 ~ 16:51:27) 
İspanya olur mu? Chiruca var, adidasın nikeın beş para etmez ürünlerine 200-300 lira verene kadar; o fiyatlara çok güzel, rahat, gore-tex ve vibram içeren modelleri mevcut. Hem bot hem spor ayakkabı üretiyorlar. Hepsiburada'da var.


  • grgn  (02.04.15 17:20:03) 
ispanya olur, portekiz olur. en azından uzak doğululara göre daha bir özenli geliyor bana yaptıkları iş. ne bileyim le coq sportif fransa'da üretiyor olsa onu kullanırım mesela.


  • dergus  (02.04.15 18:48:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.