[]

altın almak mı altın hesabı mı?

hangisi sizce daha iyi?




 
altin almak.


  • dougsampson  (31.03.15 20:58:43) 
kuşkusuz ki altın almak


  • gadlemler  (31.03.15 20:59:21) 
çok uzun süreli yatırım ise normal olarak al, ama alıp satarım diyorsan altın hesabı daha iyi.

ben altın hesabından almıştım, 1 sene bekledi, sonra artınca ve lazım olunca hızlı bir şekilde bozdurabildim, işime yaradı
  • nucleon  (31.03.15 21:03:17) 
bu ikisi arasında bir fark yok ki, neye gore altın almak demişler anlamadım. hatta cogu zaman bankanın verdigi komisyon oranları kuyumculardan iyidir. ha, daha derine gidip altın almak mı vob'da altına oynamak mı dersen farklı cevaplar cıkabilir.


  • art vandaley  (31.03.15 21:03:24) 
Bankalarin alis-satis makasi epey aciktir piyasa fiyatina gore. Tabii ki altin almak daha mantikli.


  • delifaruk  (31.03.15 21:37:21) 
@delifaruk, hiç de acık degildir efenim sadece piyasa saatleri dısında acıktır. her kurda oldugu gibi.

yalnız bugun de ne laf yetiştirdim sana :)
  • art vandaley  (31.03.15 21:40:22) 
Bankada her şey Kayıtlı olduğu için vergisi algısı içindedir. Kuyumcu fiş kesmez dolayısıyla vergi vermez bu Yüzden daha düşük fiyattan alabilirsin diye düşünüyorum.


  • bigbadabum  (31.03.15 22:16:50) 
art vandaley
O zaman yarin piyasa saatlerinde bankalarin doviz kurlarina bir goz at:)

  • delifaruk  (31.03.15 22:28:17 ~ 22:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.