[]

Affettirme?

Bugün yakın arkadaşlarım akşama buluşalım demişti, birkaç haftada bir böyle konuşuruz, müsait olanlarla görüşürüz genelde. Ben de bugün işim erken biterse gelirim dedim, akşamüstü arkadaşımın biri ne zaman bitecek işin diye sorduğunda 6-7 gibi dedim. Ama çok yorgunum ve yarın sabah yine kalkacam diye işim bitince eve geldim, haber de vermedim.

Aslında normalde sorun olmaz ama arkadaşlar pasta alıp 4 gün önceki doğumgünümü kutlamaya kalkmışlar ve beni aramışlar 5-6 kez ben eve geldikten sonra, duymamışım. Tekrar arayınca durumu öğrendim, bir şey demediler ama baya mahçup oldum, utandım, çok da değer verdiğim insanlar çünkü. Sizce çok ayıp olmuş mu? Yani nasıl gönüllerini alsam bilemedim, öneriler çok makbül geçer.


 
Kendin bi doğum günü tertip et, onları davet et. Ya da bi pasta al ikram et onlara.


  • bigbadabum  (28.03.15 21:05:58) 
Oyy fena ayıp olmuş. Sadece gitmekten vazgeçip söyleseydiniz birazcık ayıp olmuş olurdu ama bir de haber vermemişsiniz combo olmuş. Nasıl gönül alınır bilmiyorum açık açık özür dileyin sonra da yemek falan ısmarlayın bence. Bir daha da habersiz ekmeyin insanları. Haberli ekin. :l


  • ay nov kung fu  (28.03.15 21:08:44) 
cumartesi akşamı sürpriz d.günü yapmaya çalışıp karşı tarafın ilgisizliği yüzünden pasta elinde kalmak hoş değil tabii. habersiz bırakman çok ayıp olmuş. sen onlara yemek ısmarla, özür dile gönüllerini al.


  • lily briscoe  (28.03.15 21:10:05) 
Ya dediğim gibi normalde sıkıntı olmazdı gitmemek de işte. Bir dahaki sefere biralar benden olsun da affettireyim kendimi dedim ama benim de önümüzdeki 2 haftam yoğun, bir arkadaşım zaten Eskişehir'de, tekrar hangi ara denk getirebilecem bilmiyorum, çaresiz kaldım :/


  • dysbaricosteonecrosis  (28.03.15 21:17:59) 
Şimdiye kadar sadece sevgililerimin bireysel çabaları dışında böyle pasta alan, doğum günümü kutlayan, parti falan tertip eden arkadaşlarım hiç olmadı. Bence çok büyük ayıp etmişsin. Kıymet bilmiyorsun kıymet!!11b

Bence her birine ufak bir hediye al, böyle anahtarlık gibi falan. :) Yoğunluğunu da bahane etme, "Çok mahçubum, hadi şu gün buluşalım" diye hepsini teker teker arayıp buluşmayı tanzim et. Böyle düşünceli arkadaşların var, onları böyle ince düşündüklerine pişman etme. Gönüllerini al.
  • yirmisantim  (28.03.15 21:46:05) 
Gönüllerini alsam da bir burukluk yaşayacaklarını tahmin edebiliyorum, ben yaşardım çünkü. Hepimize bir tiyatro veya sinema bileti alayım falan diye düşündüm ama alıp da bu sefer bende patlarsa düşüncesi doğdu, gizliden ufak hediyeler göndermeye çalışayım olmadı.


  • dysbaricosteonecrosis  (28.03.15 23:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.