[]

Kadıköy - Kartal metrosunda neden hiçbir şey yok?

Ne ATM ne bir dükkan var. Hamidiye makinesi bile yok. Avrupa yakasındaki metrolarla karşılaştırınca hiçbir olanağa sahip değil. Neden böyle? Bankalara başvursak ATM koyabilirler mi?




 
bankanın oraya ATM koyabilmesi için istanbul ulaşım a.ş ile anlaşma yapması gerekiyor. belki istanbul ulaşım fazla kira istiyordur, atm oradaki masrafını çıkarmıyordur. yani iş istanbul ulaşımda bitiyor, banka atm koymak istiyorum dese de istanbul ulaşım olmaz dediği sürece atm koyamaz oraya.


  • inheritance  (27.03.15 15:56:24 ~ 16:13:58) 
tam emin değilim ancak bence

kadıköy kartal metrosu daha çok en az iki vesait kullananlar biniyor. hiç binmedim ancak e5 ten e5ten gidiyor ve duraklar oralarda diye biliyorum.

yani metrodan inince bir insan kalabalığı iş yerleri sokaklar kaldırımlar insanlar yok.
e5in kenarındasın. bir yere yürümen başka bir vasıtaya binmen gerekiyor falan

oysa avrupa yakasında metro durağından çıktığında bir insa şehrin içindesin insan içindesin mağazalar iş yerleri vs kalabalığın içine çıkıyorsun ve hemen insanı fonksiyonlar yürütebiliyorsun.

şimdi bu insanların elinde verilerde var. kaç kişi binmiş nerden nereye gidilmiş. bunun bir ortalaması vardır. kullanan kişi profilini hesaba da katıyorlar mı bilmiyorum ama işte bütün bunların yüzünden kimsenin bu o metroya bir şey yapası gelmiyordur. zamanla belki de.
  • disardayim  (27.03.15 16:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.