[]

Bugun Istanbulda hangi cafeye gidelim?

Bir arkadasimla ogleden sonra bir seyler yapalim dedik ama bir sey bulamadik. Onereceginiz bir cafe falan var mi? Surekli ayni yerlere gitmekten sikildik. Boyle cok pahali olmayan ama sik olan bir yer olabilir. Midpoint falan gibi.

Semt, ulasim cok zor olmadigi surece fark etmez aslinda. Denize yakin olabilir.

Bir de boyle bir seyiyle unlu olsa guzel olur. Mesela asuman tatlisiyla unlu moda dukkani gibi. (moda cikolatacisi miydi yoksa, hatirlayamadim)

 
Abi atlayin gelin bostanciya, idonun karsisinda cordon var.


  • brad pitt  (27.03.15 09:35:09) 
happy moon's fenerbahçe veyda caddedeki köşk olan.


  • teritori  (27.03.15 09:37:25) 
cafe rea. kadife sokak üstü.

sonra gelin bana teşekkür edin.
  • widee  (27.03.15 09:39:19) 
yenikoy kahvesi.

bide molka var yenikoyde ama fiyatlari biraz pahali
  • keshdurden  (27.03.15 09:44:44) 
moda caddesi'nde naan var.


  • nilmiye  (27.03.15 09:45:59) 
Marmara Simit.

Şaka şaka, Moda Çikolatacısına gidin tekrar, oradan Cafe Rea'ya gidin, oradan 4'e gidin V-60 diye bir kahve var onu için, oradan Naan'a gidin, oradan Cheerybean'e geçin, oradan bi sokak aşağı geçin bize gelin.

Ya da Fenerbahçe'ye gidin orada Midpoint tarzında mekanlar bulursunuz, bu benim söylediklerim Midpoint gibi ciks değil.
  • vedat chili peppers  (27.03.15 09:48:15) 
ben olsam kardeşler lokantasına (hacı) giderdim, sonrada üstüne közde pişmiş türk kahvesi oh miss. tabi bunun için kemerburgaz'a gitmek lazım.


  • Tears of Devil  (27.03.15 09:48:56) 
kadikoy moda'da eski havuzun, simdi mehmet ayvalitas meydaninin orada bubada var. sandvicleri mukemmel, kahveleri de gayet basarili. denemenizi oneririm.


  • jamaican rum  (27.03.15 09:50:01 ~ 09:50:18) 
avrupa'da bebek nero ya da starbucks, ya da o sırada tam bebek iskelesinin arkasında bir cafe vardı fena değil.

anadolu'da da moda yolu civarındaki yerler, kadıköy rıhtım civarı yukarı katlardaki cafeler (deniz gören) olabilir.
  • loveinaflipbook  (27.03.15 09:53:30) 
Cafe Kafka Kadıköy, Leman Kültür, Munchies. Bunlar da olur.


  • vedat chili peppers  (27.03.15 09:55:33) 
nisantasi casita


  • hjarteblod  (27.03.15 10:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.