[]

4K TV ile Oyun Performansı

4K TV'de PS4 ya da PC ile oyun oynayan var mıdır? Performans konusundaki geri bildirimlerinizi rica ederim.(input lag, response rate açısından)




 
bildiğim kadarıyla input lag vb. özellikler Tv nin çözünürlüğüyle alakasız değerler. 55" 3500TL lik 4k tv ile 8500TL lil 4k tv'nin konsol değerlerinin tutarlı olması pek mantıklı gelmiyor bana. gene de oynayan var ise cevaplasın, benmkisi sadece bir yorum.


  • fakir ama gururlu genc  (26.03.15 13:12:31) 
PS4'de 4k oyun oynanmaz. PS4'de ki en üst çözürülük 1080p'Dir.
Pc'ye gelince...
Bu işere en az benim kadar meraklı; ancak benden daha fazla para yatıran bir arkadaşımın pc'sin de gtx 780 ti var.
Bu arakdaşın pc'sinde yaptığımız denemelerde gördük ki, tek bir GPU ile - ne kadar iyi bir gpu olursa olsan- 4k'dan verim almak mümkün değil.
Orta grafik ayarlarında bile 60 fps'yi göremiyorsun.
Yani, kesenin ağzını hayvan gibi açmadıkça, şu an için pek mümkün durmuyor 4k çözünürlükteki oyunlar.
  • pangea  (26.03.15 14:55:49) 
sli titan 9xx veya titan x ile gta 5 60fps ve 4k oynanabilecek imiş...

"çıksın da lowda oynamaya razıyım" dediğinizi duyar gibiyim.
  • cetoxim  (26.03.15 17:35:55) 
msi 4 tane titan z ile 60 fps yakalamıştı geçen sene. para yatırmaya değmez bence. dx12, ucuz 4k tv'ler ve amd'nin r9 3xx serileri veya ve aslında gtx 1xxx serisi çıkmadan hayal diyelim.


  • simbolmina  (26.03.15 20:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.