[]

ankara ve ulaşım (bütün ankara'lılar bekleniyorsunuz)

merhaba arkadaşlar,

- 15 nisan çarşamba saat 8.30'da green card için abd büyükelçiliğinde randevum var. (kavaklıdere, bunun yerini biliyorsunuzdur)
- bunun için de 11 nisan cumartesi saat 11.25'te doktor muayenem var. (Atatürk Bulvarı No: 237/45, 4. kat, Kavaklıdere)

fakat çalıştığım yerden izin alma durumum sıkıntılı, sezonun en aktif dönemindeyiz. şimdi durum şu:

cuma akşamı saat 22.30'a kadar çalışıp, otogar'dan ankara otobüsüne binicem saat 1 gibi falan tahminen. ertesi sabah muayene olup tekrar istanbul'a dönücem 2 gün çalışıp salı günü tekrar ankara'ya gidicem :/

soru 1: bunun için bilet ayırtmama gerek var mı yoksa illa ki ankara gibi bi yer için bilet bulabilir miyim otogardan kesinlikle? bilmediğim firmayla da gitmek istemem. metro, pamukkale, kamil koç vs olsun işte. bunlarda boş yer bulabilir miyim yoksa ayırtayım mı şimdiden?

soru 2: ankara'da otobüsten indiğim yer "aşti" oluyor di mi?

soru 3: sabah 7-8 gibi indiğimi düşünüyorum. ankara'yı da hiç bilmediğim için toplu taşıma tercih etmek istemiyorum. aşti'den o verdiğim doktorun adresi kavaklıdere olan yer, ne kadar tutar tahminen?

soru 4: sonra ben geri döndüm diyelim pazar, pazartesi çalıştım. salı günü tekrar ankara'ya geldim. bu sefer aştiden yine kavaklıdere'ye büyükelçilik yakınlarına geldim. orada kalacak bi pansiyon, otel vs boş yer bulabilir miyim tek kişilik? kalitesi farketmez yatak olsun yeter işte. önemli olan büyükelçiliğe yakın olması ki ertesi sabah 8.30'da orada olabilmem için erkenden çıkmam lazım, başka semtten toplu taşıma, trafik vs uğraşmak istemiyorum. yoksa bunu da risk almadan otelden yer ayırtayım mı şimdiden?

 
1. bilet bulabilir misin bilemiyorum ama yer ayırtmamak için bi nedenin yoksa ayırt, garanti olur.

2. evet aşti.

3. taksiyle.com şu siteden hesapladım. 15.50 tuttu. aşağı yukarı oynama olabilir tabi ki. başka bi siteden hesapladım 17.50 tuttu. max 20 diyelim. 5 km civari görülüyor.

4. otel konusunu hiç bilemiycem. ama haritadan, büyükelçiliği yakın oteller görülüyor. www.google.com!3m1!4b1!4m5!2m4!3m3!1soteller!2zQW1lcmlrYSBCw7x5w7xrZWzDp2lsacSfaSwgUmVtemkgT8SfdXogQXLEsWsgTWguLCAwNjU0MCBBbmthcmEsIFTDvHJraXll!3s0x14d34fa73ea494d7:0x392249af8eef2a50
  • elorelia  (25.03.15 13:43:34 ~ 13:47:44) 
1- bilet her zaman bulursun fakat nasıl olsa gideceksin, niye şimdiden almıyorsun ki bileti. pamukkale tavsiye ederim.
2- aşti
3- taksiye binme gerek yok, aşti içinden metroya bin kızılay'da in, m1 metrosuna geç TBMM durağında in. oradan elçilik yürüyerek 5 dk.
4- kızılayda herhangi bir otelde, hostelde kalabilirsin. kavaklıdere'deki oteller pahalı olur.
  • kafkef  (25.03.15 14:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.