[]

xbox vs ps4? kırılmış vs kırılmamış?

gamer genclere sorularımla geldim. efenim şimdi benim bir konsol almaya niyetim var. şimdiye kadar işini pc'de görmüş biri olarak bu konsol mevzusuna yabancıyım. Xbox one mı yoksa ps4 mu almak lazım gelir yoksa birine cıkan oyun zaten diğerine de cıkıyor mu? hangisi daha avantajlıdır? bu birrrr.

ikincisi crackli kırık vb gibi tabirler var piyasada. bu sayede orjinal olmayan oyunlar da calıstırılabiliyormus fln die duydum. hangisini yapmak daha mantıklıdır? kırılmamıs ps4 veya xbox one alsam buna oyun alacağım zaman illa ki 200 lira mı bayılacağız, ucuza oyun satan vb veya baska bir yolu yok mudur?

hele bir fikir verin

 
kırılmamış ps4 xbox one diye bi kavram yok çünkü kırılmışı yok :)


  • masa penisi  (25.03.15 11:35:19) 
masa penisi haklı, xbox'a hakim değilim ama ps4 henüz kırılmadı.

kaldı ki ps3'ün de son üretimleri kırılamıyor hala.

evet oyunlar çok pahalı
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (25.03.15 11:42:11) 
ps3 son sürümleri kırılıyor kobra odex diye bi alet yaptılar, hepsini hallediyor. ps4 kırılması zor çünkü bu işleri halleden adam elini ayağını çekti piyasadan.

en.wikipedia.org
  • masa penisi  (25.03.15 11:43:54) 
oyuna para vermem jtag'lı xbox 360 ve bir tb harici disk al. içini doldur oyunla.

yada zaten çok oynayacak vaktin yoksa psn plus ve ps4 al, çok oynayacağın 2-3 oyun alırsın ikinci el falan, pns+ ta ayda 2-3 oyun veriyor beleşe.
  • paulie walnuts  (25.03.15 11:44:40) 
oyunlar psn'de indirime giriyor her hafta, her özel günde vs. amerika psn'de fiyatlar daha ucuz, inidirmler daha bomba oluyor. öyle 200 lira bayılma olayı sadece büyük mağazalardan aral'ın ithal ettiği oyunları alırsan oluyor. media markt'da 240 liraya satılan oyunun us psn'de 8 dolara satıldığını gördüm indirimde.


  • loch ness  (25.03.15 12:04:29) 
Bu psn dediginiz steam gibi bir sey midir ve us uzerinden indirme gibi ihtimallerimiz var mi. Acikcasi ben sadece oyunlar pahali diye uzak diruyordum ama 8 dolara varsa alirim yahu


  • keah  (25.03.15 17:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.