[]

Bisikletim çalındı - Kadıköy

Apartman içerisinde bağlayacak bir yerim olmadığı için dışarıda giriş kattaki evimin pencere demirine bağladığım bisikletim dün çalındı. Zinciri kesmişler. Ev kadife sokak civarında olduğu için MOBESE kamerası sokağı doğrudan görüyor. Etraftaki tinerci ve dilenci çocuklardan bayağı şüpheleniyorum.

Polis, Kadıköy Belediyesi, Zabıta gibi kurumlardan herhangi birinden yardım isteyebilir miyim bu konuda? Sizce bulma şansım var mıdır?

Teşekkürler.

 
bisiklet için mobese kamera kaydına bakmaz polisler ama kadife sokağın önünden geçmişse belki barlardan isteyebilirsin
bu arada umarım kadronun seri numarasını biliyorsundur. bir gün bisikletini yolda gördüğün zaman "bu benim bisikletim" diyerek geri alma şansın var. biz öyle yapmıştım.

bir de bisikletin fotoğrafını paylaş facebookta bisiklet gruplarında falan
salı pazarının oradaki küçük bisikletçilere git sor fotosunu göster çalındı de
  • neira  (25.03.15 08:34:30 ~ 08:35:16) 
geçmiş olsun. ben de çok ümitli değilim bulunması konusunda ama deneyin tabii şansınızı. merak ettim, nasıl bir bisikletti maddi açıdan?

evin içinde koyacak yer problemi yaşıyorsanız uygun bir duvara da asabilirsiniz.
  • orient blue  (25.03.15 09:26:18) 
cok gecmis olsun.
ben iceri aliyorum geceleri ama disarida birakan var baya bizim sokagin oralarda. kotu olmus.

burada da paylassaniza fotografini, belirgin bir isareti falan varsa onu.
  • elxa  (25.03.15 09:27:07) 
acaba o cocuklardan biriyle mi konussan? mesela;
bisikletimi sizinkilerden biri almis, goruntuler var, konuyu uzatmak istemiyorum, bisikletimi getir, 100tl de para vericem.
gibi seyler..
  • jimicik  (25.03.15 09:29:41) 
bisikletin modelini caps olarak ekledim. selesini ve frenlerini değiştirmiştim. selesinin arka kısmı kahverengi, yanları gri, üstü siyah. bu tip değişiklikler nedeniyle parça değiştirmemeleri durumunda benim bisikletim olduğunu kesin olarak anlayabilirim. üzerindeki etiketleri de sökmüştümi, bir tek sensation yazısı kalmıştı.

aslında öyle pahalı bir bisiklet değil, ama güzeldi, seviyordum. çocukları nerden bulup gidip ayar verebilirim bilmiyorum. tiplerini de hatırlamıyorum zaten ama civarda bu tip çok çocuk var ve bisikletle de ilgileniyorlardı, kilidi şifreliydi ve kilidi açarken birkaç kez başımda bekledikleri olmuştu. ben de çıkışmıştım tabii.

malesef seri numarasını bilmiyorum.

salı pazarına gitmek mantıklı geldi, gidip bir bakacağım sanırım. çok teşekkürler.
  • nilmiye  (25.03.15 09:59:55 ~ 10:10:55) 
maşa tacının üzerindeki seri numarasını biliyorsan bisikletini bulman bir nebze artar. heleki bulunduysa bu benim diye bilmen için gereken numara olacak o.

en kötü dış mihraklardan şüpheleniyorsan ya satılmış yada satılmak için. çeşitli ilan sitelerine konulmuş kontrollerini sağla.
  • protrek  (25.03.15 10:03:10) 
Geçmiş olsun :/ bir dahakine ne yap ne et evine al bisikletini çok bisiklet hırsızı var


  • buiret  (25.03.15 10:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.