[]

İş arıyorum (Makina Mühendisliği)

Arkadaşlar merhaba ingilizcem oldukça iyi, ispanyolcam orta seviyede,yurtdışı deneyimim var, çizim programlarını biliyorum. Makine mühendisliğinde ilk 5'te yer alan bir okuldan mezun oldum.Askerlik tamam. Ortalamam 2,5. ve 1,5 aydır iş arıyorum. İş bulamıyacağım galiba lan. Kariyer.net bir sürü ilana başvurdum geri dönüş yok. Artık yavaş yavaş depresyona gireceğim, tavsiyeleriniz felan var mı?




 
Elemanara, yenibiris, elemanbul gibi küçük şirketlerin de eleman aradığı sitelerden şirketlere başvur. Küçük büyük deme iş beğenmemezlik yapma başlarda, aynı senin gibi bir arkadaşım, önce 2 küçük şirkette sonra orta ölçekli çalıştı bi şirkette şimdi borusanda çalışıyor. 4 yıllık bir süreçte oldu bunlar.


  • ekaterina  (24.03.15 11:12:39 ~ 11:13:26) 
cv'ni ve fotografini gözden gecir. ilanlari günlük takip et ve ilan yayinlandigi gün basvurmaya calis.genelde ilk basvuranlar arasindan belli bir sayida cv sahibiyle iletisime gecip sonraki basvuralara bakmiyorlar ama en azindan pozisyon kesin olarak dolana kadar ilan acik kaliyor.
ve linkedin'deki ilanlara da basvur.

  • kimse  (24.03.15 11:18:56) 
forda başvur. bütün yeni makina mühendislerini alıyorlar.


  • sta  (24.03.15 11:28:44) 
kaç yıllık tecrüben var ? Sektor ne düşünüyorsun ? Hangi sektorde tecrüben var ?


  • paudi  (24.03.15 11:37:23) 
forda başvurdum 5 kere şehir dışına çıktım ford için. 3 aşamalı bir süreç ilk 2 süreci geçtim ama bir tane bölüm görüşmesi olumsuz geçti. Diğer pozisyonlar için tekrar aramam gerekiyor sanırım. Ama her gittiğimde oldukça fazla masraf oluyor. Hiç çalışma tecrübem yok bu arada 2 ay oldu mezun olalı. 3 adet staj yaptım sadece. Mekanik tasarım istiyorum ben aslında. Üniversitede bunun üzerine yaptığım bir proje var. Ama şuan ne iş olsa yaparım yani.


  • caktim cakmagi optum yapragi  (24.03.15 11:39:35 ~ 11:43:00) 
nerde oturuyorsun?


  • sta  (24.03.15 11:40:33) 
Ankara'da otuyorum.


  • caktim cakmagi optum yapragi  (24.03.15 14:36:08) 
ankarada isen aspava aç en temizi muhendislikle kendini yıpratma.


  • paudi  (24.03.15 14:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.