[]

ellerinde bixiler,düşüyor skorskyler/ellerinde doçkalar düşüyor tüm kobrala

İstanbul üniversitesindeki nevruz kutlamasında söylenen bu dörtlükler için ne düşünüyorsunuz ?

İfade özgürlüğü mudur ?

eksisozluk.com

ellerinde bixiler,
düşüyor skorskyler
ellerinde doçkalar
düşüyor tüm kobralar"

partileri pekeke
vuruyor apocular
orduları hpg
vuruyor apocular
önderleri öcalan
geliyor apocular
vuruyor apocular

siz dağda biz şehirde
vuruyor ypgh
ellerinde fişekler
düşüyor ülkücüler
ellerinde sopalar
ağlıyor güvenlikler"

 
ağlıyor güvenlikler kısmı olmamış adsfdgf.


  • oğlum çok zor lan  (21.03.15 22:17:18) 
kim ne derse desin ona lafım yok da tayyibe hakaret etti diye insanların tutuklandığı bir ülkede bunlara bi şey yapılmaması biraz ikiyüzlüce. ya ikisi de serbest olsun ya ikisi de tutuklansın. ha bunları tutukladılarsa sorun yok ne hoş. ifade özgürlüğü anlayışım anaya bacıya sülaleye talukata ve her türden objeye canlı yayından sınırsız küfür edilebilmesi, saydırılabilmesi noktasındadır onu da belirteyim. sanki adamın ağzından üç kelime çıktı da bir şey değişti. ne derse desin ya işine bak. bak abdye faklar shitler gırla gidiyor adamlar dünyanın reyizi olmuşlar. burada millet anama küfretti diye adam öldürüyor aq mağara adamları.


  • i ve been mistreated  (21.03.15 22:25:43) 
yaratıcılıktan zerre nasibini almamış, posta gazetesi mektup köşesinde çok daha iyileri bulunan dizeler olduklarını düşünüyorum ben.


  • diabolus79  (21.03.15 22:30:23) 
şimdi şöyle düşünelim...

hakkarideyiz... ülkücüler gidiyor. ne ülkücüleri ya normal bir türkiye vatandaşı topluluğu olsun. "ırmağının akışına ölürüm türkiyem" söylüyorlar. bu bijiler ne reaksiyon verirdi? hadi düşünüyoruz?

şimdi bunlara müdahale edilinnce "foşükler büza saldırmıştır" edebiyatı yapıyorlar ya sonra birden hümanist de oluyorlar... amk mal mal işlerle uğraşıyorlar...
  • farrytikki2  (21.03.15 23:05:38) 
Teror sucu islemiyor mu bunlar bu soyledikleriyle yahu?


  • comptrol  (22.03.15 09:58:24) 
ifade özgürlüğü değil bu, or*spu çocukluğu. ifade özgürlüğü böyle bir şey değil çünkü. gidin ingiltere'de söyleyin, gerilla vuruyor kraliçeye kobrayı salıyor diye bakın ne oluyor.

g*tlerini dayadıkları iktidar gidince ne yapacak bu kansızlar çok merak ediyorum. ben 14 yaşındayken rus olduğunu iddia eden, milli maçlarda türkiye'nin rakibini falan destekleyen bi çocuktum amk bunlar yüzünden ülkücü sanıyo millet beni şu an.
  • der meister  (22.03.15 10:03:30) 
"kandildağı ilkokulu 3.sınıftan murat hewal kendi yazdığı şiirini okuyacak.."

hahahahha bu ne lan..kürt edebiyatının gelişmemesinin sebebi anadilde eğitim falan değil genetik lan..yetenek yok adamlarda..bence bunu tekerlemeye dönüştürüp anaokullarında oyunlarda söyletsinler.."düüü şü yor sıııkoorrskiiiler, sobe"

bu arada bu öcalan putperestliğini de anlamıyorum..öcalan dediğin adamı salsalar 1 aya kovalarlar böyle lider mi olur diye..bi numarası yok herifin..tanrı gözüyle bakıyorlar hahahahha..siyasaldaki sınıf arkadaşları taşak geçiyorlar farkında değiller..
  • kacmayikurtulmaksananyazarinsonsozleri  (22.03.15 10:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.