[]

Yüksek Lisans

Duyurucular,

Eylül sonuna kadar bir şekilde yüksek lisansa başlayıp askerliği tecil ettirmem gerekiyor. 10 Mayıs'ta ales var. alese gireceğim. Yds'den 71 puanım var (2014 Nisan).

Fakat asıl soru şu; o tarihe kadar en kısa zamanda girebileceğim (öncelikle ücretsiz olarak. işsizim.) bir yüksek lisans programı var mı bildiğiniz? ve kaç puan istiyor Ales'ten.

Şuan için Adana'da yaşıyorum. Çukurova Üni.ye baktım ama yaz döneminin sonuna kadar alım yok sanırım. Siteleri de karışık çözemedim.

Neyse, konuyu anladınız. Help Please

 
Daha dur ağustos ta başlar deu öyle itu eylül başında ama nisan da ön kayıt istiyor falan


  • indescribable  (20.03.15 21:54:01) 
sürekli bu süreçlere geç kaldığım için artık geç kalmak istemiyorum. o yüzden erken davranmanın peşindeyim


  • 26 11  (20.03.15 22:06:03) 
Yaz dönemi belli olur kontenjanlar ve tarihleri, genelde ağustos ve eylülde oluyor mülakatlar; 2014 alım tarihlerine bakarak fikir edinebilirsin. Bir de temmuzda OYP ile alım oluyor, şartların tutuyorsa.


  • gusano  (20.03.15 22:54:19) 
allasen askerliği tecil ettirmek için yl kovalayan adama oyp tavsiye etmek nasıl bir kafadır.


  • cizgilerebasancocuk  (20.03.15 23:13:22) 
tezsiz yüksek lisanstan başka seçeneğin yok gibi görünüyor en ucuzu ahmet yeseviye para bayılacan.


  • mrthany  (21.03.15 20:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.