[]

dans etmek isteyip de edemeyen sevgili

sevgilim çoook uzun boylu (1,94) eli kolu da haliyle çok uzun bu yüzden dans edemiyor çok estetik değil. ha bu benim için sorun da değil ben de beceremiyorum hatta kendisinden 40cm kısayım dans ederken komik görünüyoruz ama eğleniyorum onunla dans ederken..

AMA bi kız arkadaş buna zamanında ayy sen sakın dans etme gay gibi dans ediyorsun diyor. o zamandan sonra da buna çok bozuluyor oynamıyor hiç. geçen dışarı çıktık arkadaşlarla bu kız da vardı yine sarhoş da olmuş yaa sen dans etme çok gay görünüyorsun falan. benimki de haliyle diyor kırıcı oluyorsun bunu daha öncede söyledin diye artık dışarı çıkınca oynamıyorum hiç falan. ama hatun ısrarla tekrar söyleyince bunu ne alakası var yaa sanki çok mu dans etmeyi biliyoruz eğleniyoruz işte hiç gay gibi falan değil dedim ama sevgilim komplex yaptı bunu. üzülüyorum. yakında düğünümüz olacak sırf o kız bunu dedi diye düğünümüzde oynamayacak başkaları da öyle düşünür diye.

ben de düşündüm ki böyle istanbulda uygun fiyatlı bi dans kursu nerde vardır? birlikte gitsek kimseye söylemeden haftada 1 saat mesela. özgüveni yerine gelmez mi sizce? hem duruş hareket posizyon falan ögreniriz.

edit: bu kız çok yakın arkadaşımız bizi tanıştıran kişi. buna dayanarak konuşuyor ama kırıcı söyledikleri.

 
o kızı çevrenizden çıkarın bence her şey çözülür :{


  • neseranni  (16.03.15 13:54:30) 
O kadar uğraşmak yerine kızı ortamınızdan Çıkarın.


  • efrasiyab87  (16.03.15 14:02:21) 
gay gibi dans etmek neymiş yahu? başkalarının düşüncelerini umursamayın azıcık. sevgiliniz de ağzının payını versin onun, ki başkalarının hayatına karışamasın.


  • gurur  (16.03.15 14:04:57) 
Dans ederek zamanla kesinlikle çözülür. Ben Latin danslara başlamadan önce sarhoşken bile düğünlerde hiçbir şey yapamıyorken, artık müzikten ve dans türünden bağımsız olarak alayına gidebiliyorum. Sadece biraz zaman ve profesyonel bir el ile çözülür. Biraz üzerinde durun, sık sık tekrar edin ve dans ettiğiniz şarkıları sevdiğiniz şarkılardan seçin. Müzik ve ritm çok önemli.

Ha bir de o gay gibi dans ediyorsun diyen ve muhtemelen dansa dair bildiği tek şey fii tarihinde izlediği filmden\klipten kaptığı birkaç hareketin tekrarından ibaret olan sefillere kulak asmayın ^^

Mutluluklar.
  • quanche  (16.03.15 14:05:48) 
Kızın ağzına çarpamadınız mı bi tane?
Benim eşime "aptal aptal konuşma" diyen çocukluk arkadaşını öyle bir payladım ki zamanında, bir daha terbiyesizce hitap edemedi.. (Eşim "aptal" "salak" "gerzek" diye kendisine hitap edilmesini şaka sanıp, bunlara cevap bile vermiyordu. Ben olaya müdahil olunca kimin ne mal olduğunu anlamıştı.)

  • quaker  (16.03.15 14:08:21) 
Kiz tam onu dediginde sahneye atlayip cilgin bi sov yapsaymis keske. Yasasin gay gibi dans etmek diye.

Boyleleri bundan anlar. Bi daha da agzini acamazdi.
  • brkylmz  (16.03.15 14:19:56) 
gey gibi dans etmek gurur/onur kırıcı bişey mi ki? velev ki gerçekten öyle bi tabir var ve ona benzetiliyo. ee? nolcak? çok mu üzücü bişey? utanılacak bişey mi?


  • reso aga  (16.03.15 14:25:22) 
Başkalarını takmamak ve sorgulamadan kabul edilmiş, gelenek görenek ahlak yapısı her neyse onu sorgulamak lazım biraz. Hem sevgilisi var, hem gay gibi görünmeyi mi takıyor,

Ya da eğer gaylerin dans edemediği ya da komik dan settiği ima ediliyorsa burda büyük bir ayrımcılık vardır ve içi gerçekten boş bir şeydir bu. Bir gün the mekana filan eşcinsellerin olduğu bara götürün o kızı ve sevgilini ve tabi senin de gitmen lazım, görün bakalım gayler nasıl dans ediyormuş.

Kürt gibi konuşutorsun, eşcinsel gibi dansediyorsun, müslüman gibi kokuyorsun. hepsi aynı. Irkçı, ayrımcı ayrıştırıcı söylemler ve hoş değil. Gelenekçi bir erkekten "Evet ben gay gibi dans ediyorum, ne olacak" çıkışı beklemek hata olur tabi de düğünde dans edemeyecek kadar kafaya takmak büyük sorun.
  • Cursed Chico  (16.03.15 14:42:11) 
biri bana öyle dese ay kız ne diyosunnnn derdim heralde.. tabii ben onu diyene kadar karım hatunu lime lime ederdi o apayrı..


  • hosein  (16.03.15 14:59:51) 
Ha bu arada, belirtmeyi unuttum.
Çok güzel yazan arkadaşlar var.
Dedikleri gibi, ne olur lan gay gibi dans etse?
Gay insan değil mi, sokayım onun cinsiyetçi ayrımına..
YMCA eşliğinde yanyana dans edebilen 5-6 kişilik yarma arkadaş grubu sahibi biriyim. Çok da keyfimiz yerinde, bi bok oluyor sanki..
  • quaker  (16.03.15 15:03:28) 
Gay gibi dans etmek kötü bir şey değil bence. Bir ara profosyonel yakışıklı dansçılara takmıştım ben. Mükemmel dans eden ağzım açık izlediğim kaç tane eşcinsel çıktı.
Ama kıza takıldım. Sen neden sevgilini korumuyorsun ki? Ciddi ciddi ağzına çarpabilirsin. Olmadı grubunuzdan çıkartabilirsiniz. Yaptığı terbiyesizlik. Ben olsam ciddi ciddi ağlatarak gönderirdim.

  • mornie  (16.03.15 16:59:08) 
güzel insansın hacı


  • Novitas  (16.03.15 22:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.