[]

ne yapmalı

su an hala sevdiğim bir kız var. bundan yaklaşık bi 6 ay kadar önce falan samimi olmaya başlamışızdır. ve o günden bu yana hiçbir zaman direkt bir adam olamadıgım için hafif hafif belli etmeye çalıştım duygularımı.

güzel bir doğum günü kutlaması yaptık.
kendimce güzel bir hediye verdim.
beraber sinemaya gittik
birçok kez dışarı çıkmışızdır, laflamışzdır
saatlerce telefonda takılmışzdır bla bla

ama ne zaman konuşmaya meyillensem kendime hep doğru zamanı bekle diye dur dedim. ne yalan söyliyim hiçbir zaman da kendimi kızla konuşacak kadar yakın bulamadım. bana hala bugün bile dostum diye hitap eder mesela. ve sanırım gerçekten dostu olarak görüyor beni, bunun farkındayım. ancak doğum günü kutlaması ve hediyesini verdiğimde bunu biraz kırdığımı düşünüyordum ve konuşmaya en yakın oldugum zamanda onlardı. nitekim aradan şu an yine baya zaman geçti ve o palas dostumlu muhabbetlere geri döndük.

diyeceğim o ki, seviyorum. ancak bana dostca yaklastıgının farkındayım. ne yapsam bilmiyorum. konuşmama gibi bir seçeneği istemiyorum. ama ona göre bu dost muhabbetini çerçevesinde ve aradan bunca zaman geçtikten sonra nasıl konuşabilirim bilmiyorum. ve soruyorum, ne yapmalı?

 
O iş yaş. Benzer durum, kız sevgili yaptı otomatikman ara açıldı. Şimdi ben kestim görüşmeyi, aramıyorum mesaj atmıyorum o atarsa cevaplıyorum sadece. Senin mevzu maalesef ümitsiz 6 ay beklenmez kız hoşlansaydı Çoktan belli ederdi. Sende hem susmuşsun hemde dost muhabbeti yapmışsın olmamış


  • efrasiyab87  (15.03.15 03:42:23) 
dostum dostum diyosa niyetini anlamıştır mesafe koyuyodur
ben gerçekten dostum olarak gördüğüm erkek arkadaşlarıma "dostumsun arkadaşımsın" diye belirtme gereği duymuyorum, ancak benden hoşlandığını sezdiğim ve istemediğim insanlara dostum kankim derim.
sen unut o işi kız senden hoşlansa aylardır belli ederdi bi şekilde
  • littlejack  (15.03.15 09:30:15) 
arkadaşlığını kaybedersin her türlü. çok uzun tutmuşsun bastan belli edecektin, kısa tutacaktın. zaten bunca süre kızında sana hisleri olsa net belli ederdi,eğer şansını denersen sonu iyi bitmez cok gördük/yasadık bunları. bir dahaki hoslandıgın kızda bu kadar bekleme.
yarın öbür gün biri gelip alacak o kızı zaten o zaman yavastan sogursun herhalde merak etme.

  • fransizkalanadam  (15.03.15 19:46:20 ~ 19:49:23) 
fk.


  • Kaczynski  (16.03.15 05:16:32) 
bende merak ettim


  • hain kostokk  (17.03.15 01:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.