[]

hastanede vakit geçirmiş olanlar, yardım! vol2

gece de açmıştım da, sabahçılar için tekrar bu soruyu sormak istiyorum.

hastanede herhangi bir sebeple bulunmuş güzel insanlar, öncelikle geçmiş olsun.

tasarım son sınıf öğrencisiyim. mezuniyet projesi yapıyorum, bu da hastanelerdeki iletişim ile alakalı.

bana hastanede gördüğünüz herhangi bir sıkıntıyı dile getirebilir misiniz? iletişim ile alakalı-alakasız.

 
insanların ne kadar bencil varlıklar olduğunu ben hastanelerde anladım. her hasta en çok kendisi ile ilgilenilmesini, her hasta yakını sürekli odalarında sabit hemşire ve doktor bulunmasını istiyor. tabi bu biraz az gelişmişlik ile de alakalı fakat personellerin işini yapmasına engel olacak kadar bencil insanlar var.

ha bir de eğer hastane özel hastane ise hastanede yatan kişilerin çoğu hastanede yattığı süre boyunca hastaneyi satın aldığını zannediyor, hemşireye para verip bana kantinden nescafe al diyen gerizekalıları bile gördüm.
  • kafkef  (13.03.15 10:21:56) 
wi-fi hizmeti birçok hastanede yeterli değil. bazılarında yok. özellikle devlet ve üniversite hastanelerinde bu sorunun çözülmesi gerekiyor.


  • drifs  (13.03.15 10:25:16) 
aşırı yoğunluk, acil hasta acil olmayan hasta bilincinin "hastalar" yönünden gelişmemiş olması, sağlık personelinin şiddete karşı son derece güvenliksiz olması, hastanelerde ilaç ve ekipman eksikliği, bazı yerlerde sağlık personelinin çalışma saatlerinin insanlık dışı olması, her fırsatta gereksiz yere açılan malpraktis davalarının doktorları meslekten soğutması ve yüksek riskli hastayı tedavi etmekten kaçınmasına neden olması, aklıma geldikçe eklerim.


  • betsy  (13.03.15 10:26:46) 
odalarda tuvalet ve banyo bulunmaması.
wi-fi ama o kadar da şart değil.
tv yok. olsa bile çubuk antenle sınırlı sayıda kanal var.
buzdolabı yok, yetersiz ya da bozuk.
hemşireyi çağırmak istesen düzenek yok. olsa bile hiç basmadığın halde uyarı gidiyor gelip bakıyorlar boş yere.
vs. vs.
  • sutlu nescafe  (13.03.15 10:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.