[]

iş yerinde kadınların erkeklerle ilişkisi

Son zamanlarda kadın arkadaşlarımdan duyduklarım
-İş yeri patronum akp den üst düzey ve evli bi yonetici olmasına rağmen bana sulandı ve benden iş çıkmayınca kovdu
-İş yeri patronum chp li ve muhalif bir entellketüel bi adam ve düpedüz bana asılıyor .Evine davet etti ve çaktırmadan sevişmek için beni yokluyor

-İş yerimde patronum genç arkadasımıza yazıyor ve onun çalısanından ziyade sırf yanında gezdirdği yedirdiği bi metres gibi davranıyor ..Hangi çalısan işyeridne çalısana altına mini cooper alır? KIz da hiç bir şey bilmiyor biraz güzel o kadar ..

Kadın çalısanlar var mı böyle sıkıntılarınız ? Neden böyle ülkemizde :/

 
turkiyede diger ulkelerden cok daha fazla siyasi parti var ondan boyle ulkemizde. akp chp ne alaka aga?


  • baldur2  (11.03.15 02:51:46 ~ 02:52:24) 
son yazdıgın bizim şirkette çalışıyor olabilir :/


ben erkegim ama etrafımda gördüklerimi söylersem bu durumu kullanan kadın sayısıda az degil
  • mirty  (11.03.15 07:10:26) 
Bir insanın sevişmek istemesi ile chp ya da akp'li olmasının arasındaki bağlantı nedir?


  • himmet dayi  (11.03.15 07:11:26) 
4 farklı kurumsal firmada çalıştım, erkek olarak daha çok gördüğüm ise kadınların nişanlı/evli olmasına rağmen eşlerini çok fazla aldattığı. erkeklerin kadınlardan daha kötü niyetli olmadığını düşünüyorum bu konuda.


  • kafkef  (11.03.15 07:37:17) 
İş yerlerinde çok ağır flörtleşme var, özellikle evli tayfada. Kadını erkeği yok, iki taraf da gayet aktif.


  • arnold schwarzeneger  (11.03.15 07:42:52) 
evrensel +1
tüm dünyada böyle, kariyer + seks.

  • medievalman  (11.03.15 07:47:32) 
Oy ben ölem.
9kişilik ekipte 2 erkek var, toplasan çeyrek erkek etmiyor :/
(ha bizim 7mizi toplasan da yarım kadın eder belki ama bu şu an gereksiz bi ayrıntı)

Çok sıkıcı.
  • cecilia  (11.03.15 07:53:52) 
erkeğim. bu işin cinsiyeti yok diye düşünüyorum, arnold schwarzeneger'in de dediği gibi iş hayatında evli insanlar arasında çok fazla flörtleşme var.


  • koynundakiyilan  (11.03.15 08:12:09) 
bende staj yaptığım yerlerde (baya dünya çapında kurumsal yerlerdi) tam tersini gördüm. evli kadınlar baya baya aktif bu konuda diğerlerinin dediği gibi. kadın yapınca bir şey yok erkek yapınca auw.


  • fransizkalanadam  (11.03.15 08:30:14 ~ 08:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.