[]

Ev yer temizliği hakkında

ev temizliğinde marketlerde satılan klasik saçaklı scotch-vileda tekelinde bulunan ürünlerin yer temizliğinde pek iyi olmadığı söylenir, pratik olduğu için kullanmakla beraber daha hijyenik bir alternatife de ihtiyacım olduğunu biliyorum. 3-4 ayda bir eve temizlikçi çağırdığımda bu aletleri kullanmadıklarını elde bezle temizlediklerini ve en iyi yer temizliğinin bu şekilde olduğunu duymamla birlikte bu konudan çok fazla anlamam.

Şimdi sadece bir siteden Vileda Easy Wring Ultramat diye bir ürüne www.n11.com rast geldim, bu işlerden anlayan arkadaşlar böyle bir ürünü tavsiye eder misiniz?

Bu ürün yerine daha etkili şunu tercih et diyebilir misiniz -elle silmek dışında-

Ayrıca bu ürün hakkında bilgisi olan ya da kullananlar, gerçekten klasik yer temizlik ürünlerine göre çok daha fazla etkili diyor musunuz?

Son olarak böyle bir ürünü almaya karar verirsem bu microfiber bezleri ne kadar dayanıyor ortalama haftada bir temizlik ve makinede yıkama koşullarında, iş göremez hale geldiğinde bunun yenisini marketlerde bulabilir miyim, yoksa Migros 5M, Bauhaus gibi daha büyük marketlere mi gitmem lazım?

 
Sıkoç bıraydın sil süpür diye bi icadı var
solutions.3m.com.tr
bununla tozları alıp
Şununla siliyorum
solutions.3m.com.tr
  • isimmisimyok  (07.03.15 14:34:04) 
Edit : yedeği büyük marketlerde var ama alırken stokla


  • isimmisimyok  (07.03.15 14:34:57) 
Buharlı temizleyicileri arastirin, cam duvar koltuk hali döşeme her yeri temizleyebiliyorsunuz. Yedekleri 3m Migrosta da görmüştüm.


  • gusano  (07.03.15 14:59:44) 
www.youtube.com

bütçe varsa bunlara bakın. türkiye'de de satışta.
  • kakao  (07.03.15 15:52:43) 
su zimbirti on numara: m.koctas.com.tr

baska markalarda da var, sunger omru klorakta ve suyun icinde birakmazsan oldukca uzun.
  • enaz3kedi  (08.03.15 00:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.