[]

Akşama rakı sofrası hazırlamam gerek, ne yapayım?

Yemek olarak değil de, atıştırmalık, meze gibi şeyler gerek. Bazı özel mezeleri satın alayım diyorum, atıştırmalık ve kolay neler yapabilirim?

Bir de Kadıköy'de güzel meze alabileceğim neresi var? Sıdıka meze satıyor mu?

Teşekkürler :)

 
konserve patlıcan salatası
Haydari
Közlenmiş Biber
Elma
Beyaz peynir

Bence yeter.
  • yatagants  (06.03.15 11:53:58) 
- Domates soslu patlıcan
- Kabak kızartması üstüne yoğurt
- Salata
- Kısır
- Kereviz salatası
- Humus
- Rus salatası

Seç beğen al
  • pandispanya  (06.03.15 11:57:07) 
bence olması gereken:

çoban salata

beyaz peynir

arnavut ciğeri

yoğurtlu semiz

bide ufaktan bi meyve tabağı hazırlayıp üzerine bas limonu. yeter de artar bile rakı sofrası için.
  • hailtothethief  (06.03.15 11:59:42) 
Evde yapmaya değmez ve cidden güzel meze yemek istiyorsanız balıkçılar çarşısına uğrayın tam orta noktasına gidin (sıra sıra rakı içilmelik mekanların başladığı yere) inanılmaz güzel şarküteriler var pastirması - salamı aklınıza gelecek zilyon tane meze hemde lezizler.... kabak çiçeği dolması bile var! Deneyin derim


  • vosvos3131  (06.03.15 12:07:29) 
Milka'ya git en kral mezeci. Ayı ile Zeplin'in arasında.


  • vedat chili peppers  (06.03.15 12:15:22) 
Balıkçılar çarşısında; Osmanağa caminin ordan gir, ilerle biraz sağda Gözde Şarküteri tavsiyemdir.


  • ir10  (06.03.15 13:03:06) 
Havucu rendele az yagda kavur, sonra sarimsakli yogurtla karistir. Hem cok güzel hem de kolay. Satin alacaksan en azindan birinin masrafindan kurtulursun ;)


  • painted bird  (06.03.15 14:25:21) 
Gelip yaparım malzemeler senden meze, ana yemek, tatlı.
böyle olsa ya ne güzel biri bişey istese aşçılar da çıksa ben yaparım şunları yaparım şunları yaparım günlük şukadar fiyata dese ne güzel olmaz mı gelse çillop gibi yapsa sen karışmasan hiçbişeye misafirinle ilgilensen oh miss.
var böyle usta hizmetler ama çok lükse hitap edio daha cüzi olacak. gecelik 100-150 tl vercen mesela gelcek hazırlıcak gitcek iyi olmaz mı?

bu arada cevap:
kırmızı biberler var ya taze kes tepesini içini boşalt zeytin yağında biraz çevir içine kaşar koy bi daha at tavaya kaşar içinde erisin üstü diri kalsın biberin
çok lezzetli oluyor.
  • erty_ksk  (06.03.15 14:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.