[]

Kriz mriz olsa

Selamlar, son günlerde gündemi takip ediyorum da bu kriz mevzusu baya dillendirilmeye başladı. Neyse dileğim tabi olmaması yönünde fakat böyle bir durum ortaya çıkarsa sanki Akp sorumluluğu başkalarına yıkıp sıyrılmaya çalışacak gibi, merkez bankasına bu kadar yüklenilmesi, paralel muhabbetleri filan. Sizce bu durumdan bile akp sıyrılabilir mi?




 
Kesin.net


  • aeroflot  (06.03.15 09:57:16) 
Allah falan deyince ne söylesen inanan bir güruh var. Tabiki sıyrılır.


  • Tears of Devil  (06.03.15 09:57:19) 
Bu kadarı da fazla olmaz mı ya? Ne biliyim saçma politikalar yüzünden bu hale geldik, insanların gözü açılmaz mı biraz da olsa.


  • Lola90  (06.03.15 09:59:42) 
Hangi insanların? Adam "uzun adam istesin, karımı yollarım ona" diyor, insan falan komik şeyler bu durumda.


  • Tears of Devil  (06.03.15 10:01:21) 
Akparti secmeninin karni doymamaya başlayınca çatlak sesler duyulmaya baslar da kolektif bir karşı duruş sergilenir mi bilemiyorum. Mevzubahis akp seçmeni olunca çok fazla akil yurutemiyorum. Bakalım ne olacak.


  • damdanakan  (06.03.15 10:02:06) 
bugünkü sabah gazetesinin manşeti bu yüzden atıldı. dış mihraklara bağladılar hemen olayı.


  • kafkef  (06.03.15 10:25:55) 
ülkenin bir yarısı sürekli diğer yarısına köpek çektiği için ve bunu muhalefet parti liderleri dahi yaptığı için muhalefet her daim antipatik gelecek bu insanlara. Ak partiye inanmasalar dahi kendilerine köpek muamelesi yapan muhalefete oy vermektense ak partiye oy vermeyi tercih edecekler.
Ben hiç bir zaman bir ak partiliden bu ülkenin %23 ü mal, %15'i salak gibi şeyler duymadım, keşke diğerlerinden de duymasak.

  • animalman  (06.03.15 10:33:17) 
milyonlarca insana parasal destek yapılıyor. bunların kesilmesine neden olacak bir kriz çıkarsa belki.

türk milleti karnının doymasına bakar. yoksa hsyk'ymış, merkezin bağımsızlığıymış... kimsenin skinde değil.
  • merhum  (06.03.15 10:44:16 ~ 10:45:07) 
kriz olsa diye bir şey yok. şu an krizdeyiz zaten.

eksisozluk.com
  • the silent enigma  (06.03.15 10:52:11 ~ 10:53:03) 
akp zıtlaşmaktan, kutuplaşmaktan nemalanıyor, serpiliyor.

kriz ülkede bir bütünleşme sağlamayacağı için, zıtlaşmalar artacağı için ekmeğine tereyağ bal bunlar.
  • [silinmiş]  (06.03.15 10:57:50) 
İşten çıkarmalar sert bir şekilde artarsa hikaye değişebilir.


  • arnold schwarzeneger  (06.03.15 10:59:03) 
şimdi erkek erkeğe olsak sıyrılmak ne kelime... ile başlayan klasik türk tabirini kullanırdım ama terbiyem el vermedi :)

sıyrılır elbette. yağmayan yağmuru israil'e bağlasa inanacaklar var. öte yandan yağan yağmur ile basan seli bulut lobisine bağlasa inanacaklar da var.
  • nawar  (06.03.15 12:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.