[]

Seyahat sigortası ile ilgili büyük ihtimal saçma bir soru.

Merhabalar,

Pegasus'dan yut dışı için bir bilet rezervasyonu yapmaya çalışıyorum şu an. Seyahat sigortası istiyor musunuz diye soruyor. Aşağıdaki metinle birlikte bir nevi uyarı penceresi çıktı önüme:

"Seyahatiniz öncesinde ortaya çıkabilecek engeller veya seyahatiniz sırasındaki aksaklıklar için artık endişe etmeyin.. Seyahat sigortanız hep yanınızda! Kişi başı sadece 9.00 EUR ödeyerek AIG Sigorta güvencesiyle seyahat sigortası satın alın, içiniz rahat etsin. Lütfen sigorta tercihinizi yapınız."

Seçenekler de bunlar:
Sigortasız devam >
Sigorta alarak devam >


Bu seyahat sigortası, vize için istedikleri sigorta değil, öyle değil mi? Yoksa o mu? O ise 9 euro uygun mu?

 
Seyahatiniz öncesinde ortaya çıkabilecek engeller

diyor. seyahatteyken degil.
  • mayeskuel  (05.03.15 18:06:15) 
"eya seyahatiniz sırasındaki aksaklıklar" da diyor :(


  • bengi tonyukuk  (05.03.15 18:07:04) 
Değil tabi ki. Bu uçağınız iptal olur, bavulunuz kaybolur falan, o tarz şeyler için. Sizin bahsettiğiniz, konsolosluğun istediği şey seyahat sağlık sigortası. Bu sadece seyahat sigortası.


  • jpsartre  (05.03.15 18:16:40 ~ 18:17:56) 
Şu saçma sapan sorularımı ibret-i alem olsun diye silmiyorum vallahi. teşekkürler. hahaha


  • bengi tonyukuk  (05.03.15 18:19:37) 
ek olarak;

daha yeni bu dertle uğraştım. biletle beraber alma.

ben biletle beraber aldım, konsolosluk ıslak imzalı halini istedi. sigorta şirketi kargoyla belge gönderdi. bu kez de beğenmediler. gittim tekrar başka bi yere yaptırdım. dediğim gibi biletle birlikte alma. :)
  • washe  (05.03.15 18:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.