[]

doğalgaz üste alma

yeni bir evi kiraladık. ev daha sıfır durumda. ev sahibi 460 tl karşılığında abone bağlantısını yapmış kağıtları falan bizde var. biz üstümüze alacağız. arayıp igdaş'a gidip sayacı alıp aboneliği üstümüze geçirebileceğimizi söyledi. sayacı biz mi alıyoruz anlamadım. bizle ne alaksı var ki?

süreç nedir bu işte? bize kaça malolur?

peki bu durumda sayaç ne zaman nasıl takılıyor?

 
kira sözleşmeniz ve kimlik fotokopisiyle birlikte igdaşa gidin onlar hallediyor; sayaç almanız gerekmiyor.


  • eksimeksi  (03.03.15 20:36:00 ~ 20:36:45) 
sen abonelik açtıracağım diyeceksin gidip. belge olarak dairenin deprem sigortası kağıdını ve kira sözleşmesini götür. sayaç almayacaksın. o 460 tl parça parça (2 veya 3 tam hatırlamıyorum) faturaya yansıyor.


  • canercuxy  (03.03.15 20:39:46) 
460 lirayı 12 taksit şeklinde de faturaya yansıtabiliyorlar.


  • şubatsonrası  (03.03.15 20:43:32) 
İlk abonelikte sayacı gelip igdaş takıyor. Onu kastetmiştir. Sizin bir şey almanıza gerek yok. Evin DASK'ı olmalı mutlaka. Bir de sözleşmeyi alıp gidin İgdaş'a gerisini 2-3 gün içinde onlar hallediyorlar. Parası da iki taksitte faturanıza yansır.


  • kaffle  (03.03.15 20:53:07) 
daireye ilk kez abonelik yapılacak ise evet gidip sayacı teslim alıyorsunuz.

igdaşa gidip normal işlemleri yapıyorsunuz, ve size bir sayaç teslim ediliyor.

sayacı eve getirip o dairenin doğalgaz işlerini yapan firmaya haber verin, yani ev sahibi çağırsın. saati takıp randevu alacaklar igdaştan, mühendis gelip tesisatı inceleyecek ve onay verecek.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (04.03.15 09:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.