[]

bu mamayı kullanan var mı ?

www.hepsiburada.com

Royal Canin, Proplan dışında ne kullanıyorsunuz ?


 
www.temizmama.com

bunu ilk defa kullanıyoruz, yiyor bakalım şimdilik, umarım kalitesi iyidir.
  • pisiklet  (02.03.15 16:24:17) 
temizmama iyi ben kullanıyorum bizim ufaklıkta da bir problem yok tüyleri pırıl pırıl kilo da almadı yani koruyor mevcut kilosunu kakası çişi de kokmuyor fakat veterinerler önermiyor


  • makarnacanavari  (02.03.15 16:28:35) 
goody'nin balıklısını kullanıyorum ben. kedim ilk başlarda alışamamıştı ama şimdi hapur hupur götürüyor. bir yan etkisini de görmedim hiç (kusma, ishal vb.)


  • inevitable loser  (02.03.15 16:29:51) 
n&d, orijen tr'de satılan en iyi mamalar. tahılsız. bir tık altı acana. ondan sonra da tahıllıllar işte royal canin, proplan falan.

goody moody bulaşılmaz bence.
  • passion rules the game  (02.03.15 16:30:52 ~ 16:31:20) 
goody kullanmayın. çok ama çok kalitesiz bir mama, uzun vadede kedinize büyük zararlar verir.

temizmama.com'da bonacibo var onu alın. pisiklet linki vermiş.

yalnız tek kediniz varsa mümkün mertebe pro plan royal canin gibi en kaliteli mamalardan alın. mama çok önemli. benim 5 kedim olduğu için maddi gücüm o kadarına elvermiyor ama yine de bazen 1 kilo alıp karıştırıyorum. tek kediniz varsa lütfen en önemli yatırımın mama olduğunu unutmayın.
  • mutlusismankedi2015  (02.03.15 16:32:17) 
Daha önce şu duyuruya da yazmıştım. Oradan kopyalıyorum. www.eksiduyuru.com

Kesinlikle 3 kuruş az vereceğiz diye, whiskas, goody, bonny, champion vb gibi market maması almayın, aldırmayın lütfen. Hem hayvancağız sağlığından olur hem de çok para vermeyeyim derken, veteriner masrafları dolayısıyla astarı yüzünden pahalıya çıkar. Ayrıca hayvan acı çekiyor diye siz de üzülürsünüz.

Şöyle düşünün: Sizin her gün 3 öğün hamburger yemeniz gibi, hiç bir besleyiciliği olmayan, böbreklere ve vücuduna zararlı, endüstriyel mamalar bunlar. Onların da dengeli beslenmeye ihtiyacı var.
  • sappho  (02.03.15 16:45:45) 
biz kullandık ta bizim kediler yemedi


  • Sandman  (02.03.15 17:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.