[]

kindle pw2 jailbreak

selamlar,

kindle'ım ile mutlu mesut bir beraberliğimiz var lakin jailbreak yapıp başka bir OS yüklemeyi düşünüyorum.

siz jailbeak yaptınız mı? olumsuz bir sonuç doğurdu mu?
jailbreak yaptığımda da şuan kullandığım sözlükleri kullanabilecek miyim?

şarj etmek için standart usb kablosunu kullanmak yerine cep telefonumun şarj cihazına bağlasam sorun olur mu?

nihayetinde cep telefonu ile aynı girişe sahip, telefonumu hem bilgisayardan hem de şarj cihazından doldurabiliyorsam bunda da aynı şey geçerlidir. gönderdiği voltaj aynı.

 
- jb olayina hic girmedim zaten eti ne budu ne aletin. bence boyle kalsin derim.
- voltajdan ziyade amper'e bakin. ama buyuk ihtimalle aynidir sarj edebilirsiniz.

  • only  (28.02.15 21:38:39) 
kindle pw2 ile ilgili verimliliği arttırmak adına yaptığınız şeyler neler? mesela kitapta yaptığım işaretleri ve aldığım notları bilgisayarda düzenleyebileceğim uygulamalar var mı?


bu arada cihazın sağ üst ve sol alt köşelerine (ya da tam tersine) aynı anda basınca png formatında ekran görüntüsü alıyormuş, bunu bugün öğrendim.
  • dahinnotha  (28.02.15 21:57:29) 
  • seytan ayrintida gizlidir  (04.03.15 17:31:01 ~ 17:31:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.