[]

manyak amk

abi bi arkadaş var benim, çocuk sürekli yalan söylüyor , hani kafasında birşeyler uyduruyor ama kendi de inanıyor sanki anlattığına çünkü bu kadar istikrarlı bir şekilde yalan söylenmez, sevgili yaptım diyor tanışmalarını anlatıyor falan kesinlikle yalan diğer arkadaşlarla bunun huyunu biliyoruz çapraz ateşe tutuyoruz belli zor duruma düşüyor ondan fazla üstüne gitmiyoruz ama bu yalan konusunda asla geri adım atmıyor, babasını falan da kaybetti ( önceden de böyleydi ) sevdiğimiz bir çocuk ondan yalancı damgası vurup ötekileştirmeyiz, ama bunun psikolojik bir sıkıntısı olduğunu düşünüyoruz, bütün gün bilgisayar başında oyun oynuyor yaşı da 24 falan , çevrenizde var mı böyle insanlar ya bence kesin ileride şizofren olacak bu çocuk.




 
neden ona küçük sürprizler yapmıyorsunuz ?


  • mrvengeance  (23.02.15 22:42:05) 
bence birlikte spor yapın.


  • timmie  (23.02.15 22:43:39) 
çevremde yok, sürekli yalan söyleyene tahammülüm de yok zaten.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (23.02.15 22:44:47) 
adama birini ayarlayın.


  • fransizkalanadam  (23.02.15 22:45:17) 
adamı bir yalayın.


  • mrvengeance  (23.02.15 22:48:20) 
nedense bana kendini betimliyorsun gibi gelde. agir sizofreni gibi


  • mayeskuel  (23.02.15 22:56:39) 
Eniştemi anlattın resmen. O da aynı böyle. çok konuşuyor ve çoğu yalan. Bu yüzden onunla fazla muhabbete girmemeye özen gösteriyorum. Daralıyorum çünkü.


  • nickimi yermisin  (23.02.15 22:56:43) 
oyunla alakası olduğunu sanmıyorum bu şekilde olan iki insan tanıyorum. biri teyzemin eşi diğeri mahmut.
ikisinde de gözlemim hayatta tatmin olmamış kendilerini diğer insanlardan eksik hisseden insanlar olmaları bir şekilde yalanlarıyla insanlar arasında yer almaya belki de statü yükseltmeye çalışıyorlar ben de siz gibi bir şeyler yapıyorum mesajı da olabilir. bir çözüm olduğunu sanmıyorum

  • zenciamacalismiyor  (23.02.15 22:59:00) 
@nickimi yermisin
kuzen? :o

  • zenciamacalismiyor  (23.02.15 23:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.