[]

gıybet

Bir arkadaşım var. Çok fazla konuşuyor insanlar hakkında ve bu konuştuğu insanlar onun çok yakın arkadaşları. Ben müdahil olmamaya çalışıyorum, ama kusur bulduğu ve alındığı şeyler o kadar ayrıntı ki, inanılmaz şaşırıyorum.

İnsanların yakınları hakkında böyle şeyler yapması, uzak oldukları insanlar hakkında yapması da kötü bir şey tabi de, beni çok üzüyor. Siz yapıyor musunuz? Size yapılıyor mu? Kimseye güvenemeyecek miyiz?


 
bu tipler çok arıza olur. sen kendini geri çektin diye daha da konuşur senin hakkında.

tek yöntem, arkasından konuştuğu kişiyle aynı ortama girince pot kırar gibi arkasından konuştuğunu söylemen. utandırman.
  • Lt. Col. Frank Slade  (20.02.15 20:49:33) 
yürüyen bela! bu insanlardan kurtulması çok zor. Tek yol reddedemeyeceği bir biçimde ifşa etmek.


  • canercuxy  (20.02.15 20:52:46) 
Ben bunların arasında yaşıyorum, çıldırmak üzereyim. 2 tanesine istemeden bulaştım kurtulmak için inanılmaz bir çaba sarfediyorum iş hayatım zindan oldu.

olayın boyutu şöyle 2si de gelip bana birbirlerini kötülüyorlar sonra ben birini daha kötü olana karşı uyarıyorum, uyardığım kişi daha kötü olanın ne kadar sırrı varsa ortaya döküyor, arkasından neler söylüyor, küsüyorlar. ben de daha kötü olanla tüm ilişkimi kesiyorum. Sonra daha kötü olan diğerine yalvarıyor yakarıyor barışıyorlar ve şu an aralarından su sızmıyor. anlatsam sayfalar sürer. ruh emici bunlar. tüm enerjimi çalıyorlar.

o kadar çoklar ki inanamazsınız. Hiç kimseye güvenmeyin, hiç kimseye hem de bu kadar söylüyorum.
  • keneabidin  (20.02.15 21:40:34 ~ 21:41:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.