[]

Yirmilik Diş çekimi - Anadolu Yakası

Merhaba Sevgili Ekşi Duyuru ahalisi,

Yirmilik dişlerimden biri kırıldı, acil bir operasyonla çekilmesi gerekiyor ancak Anadolu Yakasında bu işlemi yapan SGK bağlısı kurum yok gibi yada randevu için aylarca beklemek lazım.

Özel hastaneler de fiyat olarak düşündürüyor. Daha önce bu tip cerrahi müdahale geçiren ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirler mi?

Teşekkürler.

 
agiz ve dis hastanesine gidin.ben bi kac hafta once agri kesici yapsin bari en azindan diye gittim.cekmeye musaitmis disim.hem cekti hem de randevusuna gelmeyecek birinin yerine ertesi gune sira verdi.demek istedigim acilde de cektirebilirsiniz durumda bi sikinti yoksa eger.


  • safsafinaz  (20.02.15 18:04:59) 
Ataşehir ağız ve diş sağlığına gittim geçtiğimiz günlerde randevu alarak.

Doktor muayene bile etmeden panaromik röntgen çektirdi ve bunu çene cerrahı tarafından çekilmesi lazım diyerek gönderdi :) Özel hastanede gidip çektirebilirsin dedi ama özel sigortam yada SGK karşılamıyor sanırım
  • Northern Mariner  (20.02.15 18:07:56) 
Kimin gorevi nedir ne degildir belli degil ya.ben gece 22de siddetli ağriyla gittim.film cekti.hmm cekilir simdi bu dedi.cekti.bem sormadan istemeden yapti bunlari.isime de geldi.agrim dindi.kanal tedavimi yapti ertesi gun.eve geldim bi actim agzimi yan tarafta yeni baslayan bi curugu de halletmis.bir tasla 3 kuş. O gittiginiz yer de nasil kurtulurum işten derdin demi acaba? Anlamadim :/


  • safsafinaz  (20.02.15 18:14:14) 
üniversitelerin diş hekimliği fakültelerini araştırın.


  • tosunpasa  (20.02.15 18:31:36) 
@tosunpasa araştırdım 4-6 ay sonrasına ancak randevu verebiliyorlar.


  • Northern Mariner  (20.02.15 18:36:07) 
Altunizade başkent üniversitesi hastanesine bagli bir dis kliniği var. Ayrıca özelde de disiniz gömük olmadigi için çekim fiyati en fazla100 TL civarinda olur. Daha uygun bile olabilir. Yirmilik diş çekimi gömük olmadigi müddetçe azi diş çekiminden çok da farklı değildir. Hele ki üst 20likse ve kökleri birlesikse sandiginizdan çok daha kolay cikar. Röntgen elinizde mevcutsa mesaj ile yollayabilirsiniz.


  • gusano  (20.02.15 23:46:52) 
@gusano teşekkürler özelden yolladım :)


  • Northern Mariner  (21.02.15 22:49:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.