[]

Telefon tavsiyesi alınır - max 900

Galaxy SII kullanıyorum 1.5 yıldır. Ablamın eski telefonuydu. Ama ben gayet memnunum yani, bozulmasa daha kullanırdım. Boyutu tam istediğim gibi, Android'e alışığım, yedek pil aldım bir günden fazla gidiyor bu sayede şarjım falan.

Ama gelin görün ki kulaklık çıkışı bozuldu. Sürekli temassızlık yapıyor, ve kulaklıkla alakalı değil kesinlikle. Ve müzik dinlemek çok önemli benim için.

Şimdi ben bunun gibi bir telefon arıyorum. Ama madem yeni bir şey alıcam bari batarya problemim olmasın diyorum. Aslında Android'den memnunum ama Windows da deneyebilirim eğer çok zorluk çekmeyeceksem.

Şu ana kadar araştırdıklarım: Zenfone 5, S4 Mini, Lumia 920. Aslında Xperia falan da olabilir ama bana uygun bir modelini bulamadım. Erkek arkadaşımın Moto G'si var, ancak kişiselleştirme konusunda çok kısır geldi bana. O nedenle pek sıcak bakmıyorum Moto G'ye.

Çok uzun yazdım biliyorum ama durum budur. Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

 
nexus 5, lg g2,


  • masa penisi  (20.02.15 10:45:18) 
çok sevdiğim galaksi sII im bozulunca ağlayarak nexus 4e geçmişim, tuttuğum yas iki gün sürdü, hala çok büyük keyifle kullanıyorum. fiyati da uygundur sanırım şu an.


  • freya  (20.02.15 10:49:47) 
G2 bulunur o fiyata ama moto g iyidir hani beğenseydiniz L güncellemesini aldı bile cihaz.


  • odiyus  (20.02.15 10:56:23) 
s4 mini alma hocam. s4'ün kendi bile saçma sapan bir telefon, minisini hiç alma.

zenfone 5 iyidir.
  • mutlusismankedi2015  (20.02.15 12:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.