[]

Erkeklerin manyaklaşması hakkında

ayşe hatun Önal'ın www.youtube.com şarkısının altında dönen bu yorumlar nedir beyler?
amdan sikten başka bir şeyden anlamaz mı bu erkekler?
ne ara bu hale geldi bu insanlar?
nereye gidiyoruz aklım almıyor.
bu yorumları yazan erkeklerin ruh haliyle ilgili ne düşünmemiz lazım?

 
internet, insanların en özgür oldukları ortam olunca böyle şeyler çıkıyor ortaya. kimsenin onları izlemediğini düşünüyorlar. id, ego ne var ne yok döküyorlar ortaya.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (15.02.15 23:05:36) 
Cinsel açlığın Afrikası demişti kızın biri geçenlerde. Fiiliyattaki açlık bu hale getiriyor insanları.


  • doxanikee  (15.02.15 23:06:58) 
Okumadim ama youtube yorumlarinda ergenler cok oluyor ondandir.


  • dafuq  (15.02.15 23:20:42) 
bence bunlar inci sözlük mizah anlayışının yansıması


  • platoniclover  (15.02.15 23:26:18) 
erkekler hakkında çıkarım yapmak için youtube yorumlarına mı bakıyorsun?


  • der meister  (15.02.15 23:27:57) 
Erkekler hakkında çıkarım yapmak için youtube yorumlarına bakmaya bile gerek yok.herhangi bir erkek grubunda takılmak yeterli bir erkek olarak.genelleme yapmazsak çoğu aynı diyebiliriz.


  • nickimi yermisin  (15.02.15 23:31:09) 
@der meister ahahah erkekler hakkında çıkarım yapmak için youtube yorumlarına baktığım bu duyurudan nasıl anlaşıldı?
alelade bir şarkının altında, bir kadının, iğrenç sözlerle taciz edilmesi kaç erkeğin gururuna dokunacak, duyurudan onu analiz ediyorum.
erkekler için çıkarım yapmama lüzum yok zira yeterince erkek tanıdım ve tanıyorum. haklarında fikir sahibi olmak için bir şeyler okumama da gerek yok. sadece bu manyaklığın bir sonu gelecek mi diyorum. yoksa sözlükte bile özel mesajlarla birbirinin annesine kardeşine iğrenç küfürler eden bu erkekler daha da manyaklaşıp birbirini elden geçirmeye başlar mı sence onu soruyorum.
  • suspendline  (15.02.15 23:39:32) 
der meister'a verdiğin yanıttan sonra merak ettiğim birşey var - bu erkeklerden mi bahsediyorsun, genel olarak erkek cinsiyetinden mi bahsediyorsun? ikincisi ise cidden garipmiş hakeza.


  • kulkke  (15.02.15 23:54:48 ~ 23:55:50) 
Der meister+1


"ahahah erkekler hakkında çıkarım yapmak için youtube yorumlarına baktığım bu duyurudan nasıl anlaşıldı?"

E canım duyurunun başlığı erkeklerin manyaklaşması. Daha ne kadar nerden anlayalım. Bi dünya dayayıp döşemişsin bize.

Erkekler de Kadınları anlamak için kadınlarkulubu.com'a baksın o zaman.
  • canercuxy  (15.02.15 23:57:59) 
@kulkke tabi ki bu erkeklerden bahsediyorum. der meistere verdiğim cevabın birçok noktasında ironiler var. çünkü yazdığı yorumun benim sorumla ilgisi yok ve kendisinin yazdığı cevabı beni sinirlendirmek için yazdığı çok açık. ben de kendisine ironik ve anlayacağı dilden bir üslupla cevap verdim.
ama şöyle de bir gerçek var ki bu erkekler youtubedaki kişiyle sınırlı değil. yani youtube yorumlarındaki o adamlar özelinde bu zihniyetteki tüm erkekler için bu manyaklığı sorguluyorum. (ki @nickimi yermisin de tüm erkeklerin benzer muhabbetler yaptıklarından bahsetmiş.)

  • suspendline  (16.02.15 00:04:10) 
@godoşu beklerken evet ben de sorunun temelinde yatan kadının kendini konumlandırmasındaki hataları kabul ediyorum ve fakat erkeğin sürekli bir taciz halinde olmasını yine de anlamıyorum. kendilerine bunu yakıştırmaları da ilginç. yani eminim tacizci ve tecavüzcü gibi sıfatlar kendileri için söylense çok fazla rahatsız olacaklar. ama taciz etmekten geri durmuyor. düpedüz tacizcisin işte. sürekli taciz etmek hiç durmadan taciz etmek. internette, okulda sokakta. ben bu ruh halini anlamıyorum.


  • suspendline  (16.02.15 00:11:34) 
internet böyle bir şey işte, hoşgeldin.


  • rygard  (16.02.15 00:50:52) 
kesinlikle haklısın @godoşu beklerken. şöyle diyebiliriz aslında türkiyenin en büyük sorunu terör ekonomi vs.değil. siyasi otorite doğru hamleler yapamıyor ya da irade gösteremiyor diye bunlar asla aşılamaz değildir. ben kadına şiddetin ya da cinsiyet temelli ayrımcılığın yoz bir ahlak ve mantık dışı Müslümanlıkla da alakalı olduğunu düşünüyorum ayrıca. Müslümanlığın genlerinde olmayan örneğin kadınla rızası olmadan birlikte olma eylemi yanlış bir paradigmayla Müslüman olduğunu iddia eden adamın kafasında bambaşka bir şeye dönüşüyor. adam Müslümanım diyor ama kafa başka kanallarda. bu kafaları temizlemek dediğin gibi temel sıkıntı. eğitim diyoruz ama eğitim de senin bahsettiğin hatalı politikalarla tecavüz edilen başka bir alan oldu. radikal islam dogmasında yetiştirilecek bir nesil yaratma hevesi çıktı şimdi (zorunlu din dersleri, kuran, eskiye göre 2-3 kat artan din dersleri) gittiğimiz yönün daha da kararacağına inanmamak için kendimi zorluyorum olmuyor.
Avrupa örneğine gelince evet ilkel içgüdü gerçeğini göz ardı edemeyiz. yani @mesglsn sanirm bn yatiyrm demiş ya id ego süper ego ne var ne yok ortaya döküyorlar. o zaman kontrol etmekten cezai yaptırımlardan yani yine devlet eliyle erkeği dizginlemekten başka çare yok.
kusur da ne kelime. akıl dolu sosyolojik analizler ufkumuzu açıyor. kalemine sağlık. akılcı yazılar görmek zor malum.
  • suspendline  (16.02.15 01:16:33) 
yahu bu okuduğunu anlamama olayı genetik mi? nasıl ve nerede bir genelleme yapmışım @proletarier aller lander vereinigt euch ?
yorumları okuduysan genellemeyi erkek arkadaşlarınız yapmış. benim sorumda 'bu yorumları yazan erkeklerin ruh haliyle ilgili ne düşünmemiz lazım?' yazıyor istersen oku!

  • suspendline  (16.02.15 01:59:10) 
bir örnek de şu:

www.59saniye.com

özgecan için eylem tertiplemiş ve şu konuşmayı yapmış o eylemde:

"Biz de erkeğiz. Bizim de her erkek gibi bazı ihtiyaçlarımız var. Ama biz bu ihtiyaçları namuslu ailelerin kızlarıyla gidermiyoruz"

kaş yapayım derken göz çıkarmak
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (16.02.15 22:28:48) 
ya yuh artık! güler misin ağlar mısın?


  • suspendline  (16.02.15 22:42:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.