[]

Bir kedi akşamları hariç hergün evde yalnız kalabilir mi?

Bazı yerlerde kedi sahiplendirmelerde en az iki kedi şartı okumuştum; tek başına, akşamları ve hafta sonları hariç evde kalsa kedinin psikolojisi için çok sıkıntı olur mu yoksa en az iki kedi şart mı?




 
Yemini suyunu verdikten sonra zaten kendisini evin sahibi, seni de misafir gibi görmeye başlıyorlar. Problem olmaz. Akşam biraz sevgi şefkat gösterirsin olur biter.


  • angelus  (15.02.15 14:28:57) 
bence kedisine göre değişiyor. hele yavru kedi alırsan sıkılma ihtimali yüksek.


  • titiraprap  (15.02.15 14:37:58) 
kalmasa iyi olur ama kalır.
bir de kedi ergense evin altını üstüne getirir.

  • reverse engineer  (15.02.15 14:53:30) 
  • titiraprap  (15.02.15 15:03:18) 
kalmasa iyi olur evet ama kalır. iki kedi şart değil ama daha iyi bir seçenek. maddi durumunuz elverişliyse iki kedi sahiplenin, ki öyle çok bir masrafı yok aslında.


  • mutlusismankedi2015  (15.02.15 20:20:08) 
kedi tek başına kalır hiç bir sıkıntı olmaz. gündüzlerin onların uyku saati zaten. ağır uykuda oluyorlar.

ancak şunu da ekleyeyim. uzun süre tek kedi daha sonra da iki ve üç kedili bir insan olarak iki kedinin daha iyi olduğunu söyleyeyim. bakımlarında hiç bir zorluk yok. imkanı olan iki tane alsın diyorum. hem yavrucakların hayatı kurtulur.
  • mea maxima culpa  (15.02.15 20:53:06) 
en az iki kedi. ya hu kedi de olsa, yok karakterleri böyle, yok zaten götünü döner, uyur, böyle yapar bilmem ne, diye bir şey yok arkadaş!

kendi türdeşini görmediğin bir ömür düşünsene. hem de haydi kediye oranlayalım 1000 metre kare beton alanda! bu ne yaa? bari bir arkadaş olsun. mümkünse daha da çok hatta... bir arkdaş 5 e çıkmış. çok keyifli bir koloni yapmış. e 10 - 12 saat evde yok ama kafası rahat. hayvanlar kendi hayatlarını yaşıyor oluyorlar o nüfusla.

ki yalnız yaşayan pek çok kedinin deli manyak olduğu kanaatine sahibim. sahibi tüm güm evde olan ruh hastası hayvanlar da gördüm.
  • dirmit  (16.02.15 01:17:53) 
benimki de hafta sonu ve akşam hariç yalnız. sıkılıyor; ama yapacak bişiyok. bazen 3-4 gün yalnız bırakıyorum seyahatim olduğunda (arkadaşlarımdan biri gelip bakıyor, azcık oynuyor mutlaka) ama sıkılıyor tabi. ancak rutin günlük işe gidiş sürelerinde tek başına kalabilir. ver oyuncakları, koy battaniyeyi, tamam işte.


  • bradshaw  (16.02.15 09:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.