[]

Çalışan İnsanın Tek Kedi Bakması Yanlış mıdır Sizce

Sonuçta tüm gün evde yalnız kalacak, ancak akşam görebileceğim.
Kediye eziyet olur mu diye düşünüyorum.

Eskiden bir kediye bakmıştım geçici olarak.
evde sıkılıp kapıda miyavlayıp duruyordu, gelmemi bekliyordu.

 
olmaz, benimki gayet memnun halinden. köpek için aynı şeyi söyleyemem ama kedi gün içinde tek başına gayet rahat, mutlu mesut yaşar.


  • tiny penny  (24.06.14 10:54:05) 
benimki tüm gün evde uyuyor pazar günleri evde olduğum gün bi kaç saat dışında iplemiyor, kucağımda uyuyor misal.
yani günü uyuyarak geçiriyorlar, akşama ilgilenirsen bi problem olmaz.

mutlu halinden, aşk yaşıyoruz.
  • neferkitty  (24.06.14 11:00:27) 
kediler sıkılmazmış ya. ondan değil. biz de öyle besliyoruz.


  • kaputt  (24.06.14 11:04:30) 
kedi tek başına yaşayabilir. bizim kedimiz 6 yıl öyle yaşadı ama sonra bir ufaklık daha aldık. epey zorlandılar. hala da tam alışamadılar. (1 yıl oldu) şimdi baştan kedi alacak olsam aynı cinsiyette 2 kardeş alırdım. hem yaşları tutardı, hem de yavruyken birbirlerine alışmış olurdu.

bence 2 kardeş kedi alın.
  • jaaaccckkk  (24.06.14 11:18:07) 
yaziktir...


  • o da olur  (24.06.14 11:33:03) 
Kedi sizin geldiğinizi anlayıp da sizi karşılamak için kapıya geliyordur, yoksa kapıda beklemiyor kediler

iki kedi iyidir, biri büyük ikincisi yavru olunca kolay alışıyorlar, ancak ilk 1 sene yavru hiperaktif olduğu için zor oluyor, sonra alışıyorlar
  • mea maxima culpa  (24.06.14 12:14:49) 
yanlis degildir ama iki kedi her zaman bir kediden daha iyidir.

hem sizin icin, hem kedi icin rahatlik. oyun arkadasi olan kedi daha mutlu oluyor genelde, daha sakin, huzurlu. size de satasmaz tirnak atmaz boylece.
  • mutevazi  (24.06.14 15:30:50) 
apartmana komşular girip çıkarken kapıya gelip miyavlıyormuş gündüz.
ben geldiğimde kapının önünde yatıyor ya da miyavlıyor oluyordu.

  • titiraprap  (24.06.14 15:59:48) 
Sonra depresyona girip tüm tuvalet eğitimini unutabiliyorlar haberin olsun. Kendi deneyimlerime dayanarak yanlış olduğunu düşünüyorum. Ondan yalnız olmasın kimse, kediler yalnız kalmasın diyorum ve iki üç yavru kedi öneriyorum. Kardeş olsalar daha şukela olur. Annelerinden ayrılmak zaten çok zor oluyor onlar için (annenin ilk bakımını atlatmış olmalı zaten. 3 4 aylık olsunlar en az) bari kardeş olsunlar diyorum. Birbirlerine alışma sürecini de bu şekilde halletmiş olursun. Yoksa kıskanç kedilerin arasında kalabilirsin belli bir süre demedi deme.

Kolay gelsin şimdiden.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (09.07.14 03:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.