[]

LG g3 vs xperia z2

merhabalar, 3 yıllık iphone 4s telefonum ile ilişkimi sonlandırıp yeni telefon almaya karar verdim ve bu 2 arkadaş arasında kaldım. xperia z2 bi 250 tl gibisinden daha pahalı alacağım yerde. bu nedenle ve biraz da tasarımını daha hoş bulduğum için lg g3 e doğru kayıyorum, ama yine de tavsiyelerinizi dinlemek istedim. telefonu normal amacının dışında kullanım amaçlarım, kullanım süresi uzunluğuna göre aşağıdaki gibi:

- internete bağlanmak, bazen 1 saate varan süreler boyunca internete kesintisiz bağlı kalmam gerekiyor.
- görsel ve içerik olarak çok detaylı olanları telefonda oynamayı pek tercih etmesem de oyun oynuyorum bol miktarda
- müzik dinlemek, hem de bol miktarda, genelde uzun yolculuklar esnasında oyun oynamakla bunu birleştiriyorum.

her akşam telefonu şarj etme imkanım olacağı için 2-3 gün boyunca beni idare etsin diye bir takıntım yok. standart bir telefon kullanıcısıyım, jailbreak vs. gibi işlerle uğraşacağımı sanmıyorum. telefonla fotoğraf çekme konusunda da bir takıntım olmadığı için xperia nın kamera avantajı önemli değil. sağlamlık ve telefon akıcılığı tercih sebebi.

şimdiden teşekkürler.

 
z2 daha mantıklı, şimdi lg g3 ekranı açısından epey iyi bir telefon ama ekrana yeterli performansı verebilecek işlemcisi falan yok, çağın ilerisinde bir ekrana çağın kendi işlemcisini vs koyunca tel dengesiz olup sorun çıkartıyor. z2 daha dengeli daha mantıklı bir tercih olur, ha bana en mantıklı şeyi sorsan derim ki 500 e telefon al her şeyi yaparsın, i phone 4 ya da s3ten sonraki telefonlar reklam ve salak alışveriş ile ilgili herkesin düştüğü bir tuzak.


  • objektifkompulsif  (14.02.15 21:19:07) 
Lg g3, g2'den sonra çok büyük hayal kırıklığı bence. Ben olsam z2 de değil, z3 kompakt alırdım. Ama illa ikisinden biri dersen z2.


  • teritori  (14.02.15 22:01:34) 
sonyden ağzım bir kere yandı. Bence çözümün LG.


  • anonymice  (14.02.15 22:04:49) 
Alakasız olacak ama en az 3 senelik iphone geçmişinden sonra android kullanma kararından emin misin? Benim şahsi fikrim, ne kadar iyi bir telefon olursa olsun 3 seneden sonra yavan kalabilir senin için. Ben olsam iphone 5/5s i de aklımın bir kenarına koyardım.


  • youshookmeallnightlong  (14.02.15 23:09:01) 
tavsiyeler için herkese teşekkürler, sonuç z3 compact oldu :D


  • uc vakte kadar dort  (16.02.15 01:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.