[]

Sevgilik meselerinde utanma

Mesela yaşı 25 olan biri bu tür meseleri ebeveyneleriyle konuşamıyor utanıyorsa anormallik mi vardır ?
Yani atıyorum bu kız nasıl diyor annesi kız ya da erkek cocuğu bir şey demeden geçiştiriyor ..



 
Hayır. Biz ailemle her şeyi konuşuruz ama bu hiçbir zaman bizimle alakalı kişiler olmaz. Ben utanmaktan çok sevmiyorum. Kardeşimle konuşurum mesela ama baba-anne gereksiz bence. Kendimi kötü hissediyorum ben o zaman.


  • mornie  (13.02.15 19:12:06) 
Ben de konuşamıyorum, çok utanıyorum. O biraz evin içindeki kültüre bağlı. Annem filmlerde birileri öpüşürken çok utanır mesela. Ayıpladığından değil ama saf utanç var yüzünde. Bize öyle şeyleri sorarken de utanıyorlar. 5 yaşındayken çekinmeyip söylüyordum ama şimdi söyleyemiyorum. Evde genel bir utanma havası hakim çünkü. Herkesin yüzü kızarıyor. Kimse birbirine bakamıyor.

Bir de böyle şeyleri konuşmayı ben de çok sevmiyorum, çünkü merak edeceklerini düşünüyorum. Merak edecekler, ben istemediğim için soru soramayacaklar ve daha da çok merak edecekler. Bu sefer, kendilerini tutamayıp özelleri karıştırmaya yeltenebilirler. Hiç gerek yok.
  • aychovsky  (13.02.15 19:16:14 ~ 19:17:20) 
anne baba söz konusu olunca bende cok utanıyorum. hiç bu konuda konusmadım, konusamam da. böyle ''su kızdan cok hoslanıyorum, şöyle tatlı böyle tatlı'' diye bahsetmişliğim yok ya da bu tür şeyler işte.

bazen arada yok mu biri diye merak ediyorlar bir şekilde geçiştiriyorum.
  • fransizkalanadam  (13.02.15 19:16:59) 
İlkokulda anlatmaya utanırdım ilk manita zaten tüm belde biliyordu çocuk nasıl peşimde koştuysa sonra ilkokuldaki arkadaş. Derken derken Yalama oldu da sonra durumu toparladım anlatmıyorum bozuyor ilişki sonra.

Şaka maka sevgili derken yeniyor muydu
  • indescribable  (13.02.15 19:20:49) 
fikir ve hissiyatların dile getirilmeyip, sürekli içimizde tutulması uzun vadede sıkıntılara yol açar derler.


  • pangea  (13.02.15 19:25:11) 
Konusamam sanirim. Anne babayi gec aileden biriyle bu muhabbetler donmuyor. Utanıyoruz da haliyle. Ya milletin ana babasi soruyor konuşuyor saka yollu da olsa yol gösterme adina da olsa. Ya da hadi bul birini vs gibi. Len bizim evde yas 25 olmus hala boyle muhabbetler donmuyor. Uzagiz bu konulara. Gecistirirdim sanirim oyle biseyde de. bu konularda en munasip kisi en yakın arkadas/lar.


  • evc  (13.02.15 19:54:09) 
Olsa da konuşsak asdfgh

Düşündüm şöyle, sanırım epey bi süre bahsetmezdim. Çünkü detaycı bir annem var sordukça sorar. Ve de kimseyi beğenmeme konusunda bir numaradır, armudun sapı üzümün çöpü şeklinde. Sadece beğenide kalan 1-2 çocuktan bahsetme gafletinde bulunmuştum, çocukların şeceresini çıkarıp vermemi isteyecekti utanmasa :D
  • capitatum  (13.02.15 19:57:40 ~ 19:58:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.