[]

İstanbul'da Fotoğraf Çekilecek Mekan Önerisi

arkadaşlar selam.
daha önce de bana çok yardımcı oldunuz, o yüzden sizlere güvenim tam.

nişan/söz fotoğrafları çekinmek istiyoruz nişan gününde.
istanbul'da güzel bir mekan istiyoruz ancak böyle klasik ağaç çiçek'den ziyade farklı bir yer olursa harika olacak bizim için.

mesela haydarpaşa diyeceğim ama orası da acaip klişe oldu. bu tarz farklı güzel pozların yakalanabileceği yerler neresi ola ki?

teşekkürler.

 
Bilumum beltur tesisleri.


  • Sellim  (10.02.15 20:39:40) 
haydarpaşa zaten fotoğrafa ücret istiyor ve bildiğim kadarıyla 500 lira civarı.
biz barış manço'nun evinde çektirmiştik, eğlendik bolca.

  • whoosie  (10.02.15 20:45:42) 
nakkaştepe nasıl olur boğaz var, ağaç çiçek de var ama boğaz çok ön planda.


  • ekaterina  (10.02.15 21:11:17) 
kuzguncuk, cengelköy, balat.

beltur, haydarpaşa, atatürk arboretumu vb. saraylar fahiş fiyatlarda ucuşuyorlar (kendim de çekiyorum, kendim de 2 hafta nişanımı istanbul'da yaptım)

yukarıdaki saydığım 3 yer bence güzel.. fener parkı belgrad vb. yerler klişe ama yine de değerlendirilebilir..Tabi hava şartları müsait oldukça.
  • oligomer  (10.02.15 21:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.