[]

hangisi ? (Kingston 240GB V300 vs Corsair 240GB LS)

şu an trink diye ödeyip alabileceğim böyle 2 tane ssd var. ama olm her yere bakınca çok kafam karışıyor lan :/ imkan olsa samsung 840 evo alayım o namussuz çok pahalı. tom'shardware, newegg vs gibi yerlerdeki yorumlara bakıyorum ama biri ak diyor öbürü bok diyor.

ne dersiniz samsung ayağa düşsün diye bekleyeyim mi yoksa bunlar almaya değer mi ?

www.vatanbilgisayar.com (kingston)

www.vatanbilgisayar.com (corsair)

corsairle alakalı daha çok soru işareti gördüm baktığım yerlerde. öbürünü de bilemedim işte :/

(şimdi dışarı gitmem lazım tikleri ancak akşama atabilirim.)

saygılar.

 
Ben de kingston alacaktım, ellerinde yoktu, corsair aldım, bir kaç aydır kullanıyorum, hız testlerini de yaptım yazan pratik değerlere yakın çıkıyor (hd tune la ölçtüm sanırım)


  • kimlanbu  (10.02.15 12:08:12) 
Linklere tıklamadım da, SSD'lerin fiyatını belirleyen etmenler arasında okuma yazma hızı arasındaki fark ve silinip yazılma sayısı (Kısaca ürünün ömrü, kiminde 500000, kiminde 1000000 kez yazılıp silinme gibi) bulunuyor. Şimdi o kavramın adını hatırlayamadım ama SSD lifespan diye falan aratırsan tomshardware.com gibi sitelerde sahih bilgilere erişebilirsin. Bunlar da seçmene yardımcı olur diye düşünüyorum.


  • yirmisantim  (10.02.15 12:16:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.