[]

Merrell thermo 6 bot aldım. Sol ayağımın üst tarafını sıkıyor

Bu ne biçim bir başlık diyebilirsiniz ama cidden tedirgin oldum. Araştırdım en iyi sıcak tutan bot markası bu dendi. Metroporta gittim indirimli olarak 247TL ye aldım. 45 numara giyiyordum normalde orda deneyince sanki dar gibi geldi. 46 aldım topuk tarafından ayağım dışarı çıkar gibi olmasına rağmen satıcı altına bi tane keçe koyarsanız ve bağcığı sıkarsanız sorun olmaz dedi.

Neyse abi dükkandan alır almaz ayakkabıyı avm nin lavabosunda gittim giydim. Eve gidene kadar sol ayağımın baş parmak üst tarak tarafının sıktığını farkettim. 3 gündür giyiyorum geçmedi gibi. 6 ay garanti dediler ama bu sebepten dolayı iade edilir mi ?

Kullanmışsın deyip sallamazlar mı acaba. Açar deyin açar dimi. Ayak yapısından dolayı mı bilemedim sol ayağım daha mı büyük diye bile düşünmeye başladım.

Bu arada kaymaz taban dediler ama birde burdan gol yedim gibi. Bugün yağan yağmurda simit sarayının güzel mermerlerinde yürürken yere kapaklanıyordum az kalsın. Yeni diye mi kaydı yoksa kazıklandım mı ? Yeni diyedir dimi yeni diye

 
ikinci soru, vibram taban olduğu için düz mermerimsi yüzeylerde öyle olacak.
onun dışındaki yüzeylerde yol tutuşu aşırı iyi.

  • kahin ahtapot paul  (08.02.15 21:27:12) 
Merrell marka gecen yıl abimde bir bot almış ama sizin modelden değil oda sıktığını falan söylüyordu ama şu an da rahat kullanıyor sanırım zamanla açılıyor .
İadesi hakkında bilgim yok.

  • prinz-frost  (08.02.15 21:31:22) 
merrell ile doğru tercih yapmışsın. bende 5 senelik botu var hala taş gibi. parmak sıkması olayı öndeki kauçuk malzemeden ötürüdür açmayabilir 1 ay içinde geri almaları zorunlu.

öte yandan mermerde her ayakkabı kayar ancak merrell'in ofsaytı buzlu zeminde kayması. altı tırtırlı olmadığı için buzlu zeminde kayıyor. aslında tam dağcı ayakkabısı da işte burdan gol yiyor.
  • KidLazer  (08.02.15 21:38:20) 
valla bende bunun bir değişik modeli vardı, öyle açma falan olmuyor bunlarda; üst ayağın yanlarını saran kısmı sert plastik gibi bir malzemeydi benimkinde bu da öyle sanırım, hatta parmakların eklem yerlerine denk gelen kısımları çatlayarak yarılmıştı 2. senesinde.

bu arada iyi tercih denmiş ancak şehir kullanımı için aldıysan kesinlikle tavsiye etmiyorum eski bir kullanıcı olarak, cehennem gibi oluyor ayakların içindeki thinsulate kaplama vs sebebiyle; erzurum vb. bir yerdeysen eyvallah da istanbul vb. yerler için haddinden fazla sıcak tutuyor.
  • diabolus79  (08.02.15 22:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.