[]

2015 yılında iphone 4s alınır mı?

900 liraya düşmüş karfurda, bütçe 1000 lira falan. 1000 liralık samsung, gm alacağına eski model iphone al dediler. Anneme alacağım zaten kullanımı kolay olsun istiyor.




 
4s alınır mı bilmem ama anneye kesinlikle iphone alın hocam. androidle uğraşmasın kadın


  • durbikonusucaz  (07.02.15 15:10:50) 
sıfır alınmaz ama şöyle 1 senelik filan alınır


  • yeni dunya duzeni  (07.02.15 15:13:05) 
aynı şeyleri düşünürken ağustosta anneme ben şunu aldım;

www.teknosa.com

alıştı gayet güzel kullanıyor. bende 4s var. benim telefona göre hızlı, şarjı desen anneme 5-6 gün gidiyor.
  • washe  (07.02.15 15:15:13) 
800 tlye samsung s3 aldım geçen gün. gayet güzelce kullanıyor hızlı falan. zaten yaptığı şeyler arada bir whatsappa girmek, candy crush oynamak ve facebook. başka yaptığı bir şey yok. arada da instagramdan bir şeyler bakıyor, şu an işine gayet yarıyor hatta fazlası bile var. anneye göre 4se göre daha iyi bir telefon bence


  • metalika  (07.02.15 15:41:26) 
lumia derim ben, hem kullanması kolay (ne kadar kullanmayanlar öyle düşünmese de), hem güncelleme derdi yok, hem de o fiyata sıfır lumialar var çok şahane.

öneri de vereyim: sıfır lumia 735 hepsiburadada 1000 lira şu an.

karşılaştırma: www.gsmarena.com
  • feel the blanks  (07.02.15 21:49:28 ~ 21:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.