[]

Opinion Pool: sevgiliniz/esiniz ile hangi pozisyonda uyuyorsunuz?

Sunneti seniyye geregi sag yana yatiyorum ve hatun da ayni tarafa dogru cenin seklinde yatiyor. Dogrusu bu pozisyonda rahat ediyoruz lakin bir suredir sag omzumda bir agri soz konusu. Tahmin edeceginiz uzere sag kolum hatunun yastiginin ya da basinin altinda kaliyor.

-Siz hangi pozisyonda yatiyorsunuz?

-Benimkisine yakin bir pozisyon ya da kolu kesip atmak harici bir onerisi olan var mi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

 
Sol tarafa yatmak kalp açısından zararlı. SAğa yatmak bilimsel olarak da doğru. Yatarsam ben de sağa yatıyorum ya da karın üstü genelde.


  • Cursed Chico  (04.02.15 17:00:29) 
aynı pozisyonu yer değiştirerek uygulayabilirsiniz, ağrı girerse tekrar sırt üstüne falan dönmek gerek.


  • candanag  (04.02.15 17:03:11) 
-Alışkanlıkla ilk yatışım hep sağ yanıma. Ancak, sonrasında en rahat ettiğim pozisyonda yatıyorum. Sol, sırtüstü, yüzüstü vs vs

Her sünnete bu kadar körü körüne ve katı bir anlayışla bağlanmamak lazım diyorum. Özellikle bunun elle tutulur yanı yok. Kalp sanki vücudun en solundaymış da, sıkıştırmamak, kan akışını engellememek için sağ yanımıza yatmamız gerekirmiş vs.

Bilimsel olarak nasıl doğru oluyor merak ettim. Kim hangi deneyi yapmış, deneklerin kaç tanesi soluna yattı diye kalp krizi geçirmiş ya da rahatsızlanmış, bu rahatsızlananların kaç tanesi sünnete bağlı imiş, kaç tanesi diğer dinlerdenmiş görmek isterdim...
  • franz kafka  (04.02.15 17:04:18 ~ 17:06:46) 
ben yatağın solunda, o sağında yatıyor. ben sol yanım üstüne popomu ona dönerek yatıyorum. o da sağ yanı üstüne popsunu bana dönerek yatıyor, arada bir de yüzüstü yattığı doğrudur. ben de uykumda sağ yanımın üstüne dönüyorum bazen. yani birbirimizden bağımsız yatıyoruz.


bağımsız yatın. sarılın mayışın ama ayrı ayrı uyuyun.
  • 111111  (04.02.15 17:05:49) 
koala ağacı en iyisi. erkek sırt üstü yatar. kadın bir bacağı erkeğe atar. bir kolla sarılır. erkek bir kolla kadının boynundan dolayıp kendine çeker. bir el de boşta kalır falan. en optimumu bu galiba.


  • namus ninjası  (04.02.15 19:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.