[]

Takip mi

Olay şöyle geçen gün swarm da bi eleman gittiğim Spor salonunda check in yapmış bende buna facebook tan gittiğin günleri söyle ben gelmeyeyim dedim. Az muhabbet ssonra gelince haber ver dedi swarm a bakarsın dedim haber vermekle uğraşamam dimi yani neyse o da ben de takip etmiyorum swarm ı dedi.
Cevap yazmadım.

Dün de spor salonundayım o da bi cafe de 40 dk falan olmuş check in yapalı tamam rahatım o zaman dedim. Ben spora başladım 15 20 dk sonra çat salonda.

Tabiki konuşmadık. Ve check in de yapmamış.

Aklıma takip geldi :) gerçi farketmemiştir beni de. İsmini duyunca oha dedim ne çabuk geldin.

Takip olamaz değil mi


Ama salaklık bende bi ara bana sulandı bu. Sonra tersleyince sustu. Sen ne diye söylüyorsun ki.

 
yemin ederim ilk satırları okurken koko sandım.

(bkz: sebebi neydi ki)
  • emirkulu2  (04.02.15 10:24:24) 
Durup dururken adama mesaj atan sizsiniz, rahatsız olması gereken varsa o siz değil.


  • nuka cola  (04.02.15 10:24:26) 
bende buna facebook tan gittiğin günleri söyle ben gelmeyeyim dedim

sana ne onun gittiği günler gitmek istemiyorsan sen gitmezsin adama birde ben senin geldiğin günler salona gelmeyeceğim ona göre haber ver demek kezbanlık zirvesi oluyor.
  • efrasiyab87  (04.02.15 10:28:21) 
ağır kez.


  • bl0ck  (04.02.15 10:29:27) 
Ya o cümle orada ona laf atmaktı ay o var diye gitmeyecek değilim ki.


  • indescribable  (04.02.15 10:30:50) 
çocuğa iş atmışsın.


  • koyundabeslenenyilan  (04.02.15 10:32:05) 
Sulanan adamı tersliyorsun adam susuyor.

SOnrada ortada bir şey yokken laf atıyorsun, ilgi çekmek ve ego amaçlı.

sonrada adam seni pek siklemeyip gelince (senden habersiz) bu seferde ayhh beni takip ediyorlarrr :))) modunda takılıyorsun.

Klasik kezban davranışları.
  • efrasiyab87  (04.02.15 10:33:15) 
kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum. görmek mi istemiyorsun? başka spor salonuna git?
not: siz böyle ukala ve tersseniz o adam da bana benzer bir tepki vermiştir sanıyorum ve sizi umursamamaya başlar bence.

sonsöz: sondan 3. cümlenize katılıyorum.
  • rakicandir  (04.02.15 10:35:27) 
adamdan ya hoşlanıyosun ya da ilgisini üzerinde hissetmeye devam etmek istiyosun. bu yüzden kendini hatırlatıyosun. sana ne, ne zaman isterse o zaman gelir. sana yazdı diye senin tapulu malın mı oldu? spor salonu orası, insanlar düzenli gelecek ve sık sık karşılaşacakksınız elbet.


  • deadline  (04.02.15 10:35:57) 
Hoşlanıyor olsam terslemem üstüne o gittiği günler devam ederim. Zaten öyle çok muhabbet içinde değildik ben gelsin görüşelim ayağı da yapmadım. Öyle gördüm yazdım başka bi anlamı yok ya da başka anlamlar yüklemedim yani. Hani birine laf atar gibi sıradan dı.

Hayır bana haber ver diyip gelmesi şaşırttı o kadar o yüzden dedim.
  • indescribable  (04.02.15 10:38:55) 
kezban


  • Alt4y  (04.02.15 10:45:53) 
ağır kezban


  • gaza gelen  (04.02.15 10:53:04) 
Hoşlanıyorum ama o kadar kibirli ve şımarığım ki.


  • Cursed Chico  (04.02.15 11:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.