[]

kadınlar neden samimi değil

Bu kadar mı şüpheciler?
Bu kadar mı kötüler?
Bu kadar mı korkuyorlar?
Biz erkekler bu kadar mı güvenilmez yaratıklarız?
Neden o kadar özveriye karşı bırakıp giderler?
Neden ben bu kadar basit düşündüğüm halde anlaşılmıyorum?

Beni bu şehir neden bu kadar boğuyor?
Çöken karanlığın içinde umutlarım neden tükeniyor?

 
Evet


  • emirkulu2  (03.02.15 21:00:45) 
çok romantiksin ondan.

az duygu çok mantık
  • efrasiyab87  (03.02.15 21:01:35) 
sanırım öyleyiz. biz erkekler yüzünden.


  • sana guluyorum sadece  (03.02.15 21:02:58) 
Neden ben de bilmiyorum inan. Genelinin zeka seviyesinden olabilir.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (03.02.15 21:03:47) 
şüpheciler ve korkuyorlar. ama aynı zamanda aşık olunca en saçma yalana inanacak kadar da saflar.


  • mellifica  (03.02.15 21:04:22) 
duygu otomatları cinsiyetten bağımsız olarak samimiyetsizler.
çözdüm ırkınızı, tau cetiden dayımgiller gezegeninizi istilaya geliyor. birkaç parsek ötedeler şu an.
asimile edileceksiniz.
  • namus ninjası  (03.02.15 21:04:37) 
ilgiye aşıklar. ilgi gösteren her erkeğe koşarak, aşırı ilgi gösteren erkeğe tuzu alıp hıyara koşar gbi koşuyorlar.

erkek elde edince ilgiyi azaltıyor, rutine bindiriyor (öyle kadına erkek elde edene kadar emek harcar). sonra da kadınlar krize girip tırnaklarını uzatıyorlar. istedikleri gitmeyen ilişki bitince de bundan sonrakilerde korkuyorlar, güvenmiyorlar, sürekli olmayan senaryoları kafalarında kurup şüpheci olup seni anlamıyorlar.

sonuç: Bekledikleri ilgiyi, aslında ilgi beklemediği(hayalinde olmayan karakterde erkekler) insanlar gösteriyor ve bu tuzağa her seferinde düşüyorlar.

öneri: Anlaşılamayacaksın ve anlamayacaksın hiç bir zaman. kadınlar anlamak için değil sevmek içindir; zorlama o kısımları sadece sev birader..

umutların da tükenmesin.. ne istediğini bilen, erkeğin amsalağı gibi davranıp sadece ilgi kovalamayan düzgünleri de var az da olsa.
  • Fayfa  (03.02.15 21:04:40 ~ 21:05:30) 
annen de samimiyetsiz.varsa teyzen,bacın da öyle.
ama baban falan harika adam,hatta uu beybi.

şu insan ilişkilerinde problemin sadece karşısındakinden kaynaklandığını düşünecek kadar kibirli insanları anlamıyorum.
  • rakicandir  (03.02.15 21:07:27) 
Ya bir olur, iki olur, üç olur. Nedir bu arkadaş ya. Her seferinde her halde ben çok safım diyorum. Ama açtıkları yara her defasında daha da büyüyor. Belki de çok az konuştuğumdan diyorum hep. Ama iyi yazarım konuşamasamda. Yazsam da boş, yazmasam da boş amk. Silahlarım belimde, polise yakalanmazsam dört kutu mermi boşaltasım var gök yüzüne, kafamın ta orta yerine...


  • akks  (03.02.15 21:10:02) 
"Neden o kadar özveriye karşı bırakıp giderler?"

Erkekten önce davranmak için tabi. Birini bulsam, yapacağım ilk iş ondan önce davranıp terketmek.
  • mandalina kokusu  (03.02.15 21:10:57) 
Lilith soyuyuz biz, guvenmeyin bize. Çapraz şekilde birbirinize geçirin.


  • damdanakan  (03.02.15 21:13:22) 
havvanın kerimelerisiniz ekseriya.


  • namus ninjası  (03.02.15 21:16:12) 
ne bu ya ahmet altan kitabından mı çıktınız aq. beraber film izleyin, yemek yapın, seyahate çıkın. neler peşindesiniz be kardeşim. arabesk aşklarınızı seviym sizin ya. o kadar insan tanıdım hiç böyle yok kadınlar şöyledir erkekler böyle ediyorlu ilişkim olmadı. ben çok zeki çok relax insanlarla mı yaşıyorum, bu hayatı aşk romanı, selvi boylum al yazmalım tarzında yaşayan insanlarda mı sorun var bilemedim.


  • mistreated  (03.02.15 21:16:59) 
samimi oluyorum genelde reelde ama nedense öyle bulunmuyorum. yani bilemedim.


  • bi bipolarin guncesi  (03.02.15 21:32:42) 
ben sadece egolarının fazla yüksek ve kibirli olduklarını düşünüyorum. ama ülke şartlarında çok normal ilgi, alaka ve talep maksimum kimin burnu havaya şahlanmaz ki.


  • fransizkalanadam  (03.02.15 21:40:05 ~ 21:40:26) 
çoğunuz hâttâ hepiniz haklısınız. cin olup çarpacağım. hep art niyetli düşüneceğim. yıl olmuş ikibin bilmem ne. bir salak ben kalmışım. konsensüs bu yönde. işin özü anlaşılmıştır. saflığın, temiz duyguların yeri yok, bas geç... (zaten hiç olmamış amk. "money talks").


  • akks  (03.02.15 21:53:17) 
biri de şu ilişkileri "kadınlar samimi değil", "erkekler hödük", "geyler geveze" diye kategorize etmese kulağımı kesip van gogh gibi gezeceğim.

insanın kişiliğine bağlı bu dediklerin. bazıları durduk yere ayrılabilir, bazıları aşırı bağlanır, kimisi çok hırslıdır sırf ayrılmayı kendine yediremediğinden saçma sapan ilişkilerini aylarca yıllarca devam ettirir, bazısı romantiktir, kimi sevgilisine çiçek almayı sevmez, kimi kendine içki ısmarlanmasından hoşlanmaz vs vs.

yani olur öyle. birisi terk eder, birisi terk edilir, zaman geçer, herkes kendisini anlayan birini bulur.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (03.02.15 22:00:02) 
bunu da gömmek lazım sabah olmadan. ram'i boşaltmak kolay da hdd formatlamak o biraz zahmetli işte. hep bir bad sector kalıyor şansıma. bunlar birleşip bir gün komple hdd'yi elime alacağım ya hayırlısı...
sevdiğim insanlar da olmasa yemin ederim bir dakika çekilmez bu gezegen. astronot olup ISS'ye ruhen de olsa gidesim var.

  • akks  (03.02.15 22:14:29) 
Bence sen olayi detaylarıyla anlat,ona gore yardimci olmaya calisalim.


  • damdanakan  (03.02.15 22:20:59) 
@damdanakan yanımda olsan anlatırdım vallahi. ancak ok yaydan çoktan çıkmış, faydası olmaz. benimki biraz iç dökme gibi görülebilir. isteyen billur geçer, isteyen kalaylar, isteyen beni suçlar, isteyen samimi bir şeyler çiziktirir. doğru bir yerimiz yok zaten. bir birini tanımayan insanlardan ne beklenir ki daha fazla. sen onu tanımazsın, o da seni tanımaz. ki görülüyor zaten.
yeri gelmişken sizler de fena trollersiniz sayın duyuru sakinleri.

  • akks  (03.02.15 22:33:56) 
@istanbul kanatlarimin altinda


''ya da bulamaz'' diye eklemen gerekiyordu bence. amk şu optimizmi anlamıyorum, sanki herkes muradına eriyor. yok böyle bir dünya. hikayenin sonunda herkes beklediği biriyle beraber oluyor sanki filmerdeki gibi.

buda tıpkı ''zaman ver, beklediğin gibi biri elbet karsına cıkacaktır'' gibi sacma laflardan.
  • fransizkalanadam  (03.02.15 22:40:33 ~ 22:41:45) 
Bu tarz basliklari trollemeye genel olarak meyilliyiz, doğrudur.

Butun gün "Kadınlar şöyle günahkar", "Erkekler boyle kalpsiz" muhabbetine maruz kalip duyurunu görünce çok da saglikli şeyler yazamadim.

Durumu bilsek, bir faydamiz dokunurdu belki.

İyilik, kötülük tamamıyla bicak sorti konular. Basindan geçenleri farklı bi perspektiften cozumlemeni öneririm nacizane.
  • damdanakan  (03.02.15 23:02:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.