[]

cem yılmaz söylüyordu sanırım

"komik mi şimdi komik mi ha"
böyle bi şeydi de nerde söylüyordu hangi espride?



 
"Pınar nooldu" muhabbeti olabilir, emin değilim ama bir bakmak lazım.


  • candanag  (01.02.15 22:57:54) 
bunlar değil böyle çocuk sever gibi söylüyordu


  • vodianova  (01.02.15 23:09:14) 
gora da "komutan logart bı cısım yaklasıyor." dıyen elemanı tartaklarken soyluyordu.


  • paudi  (02.02.15 00:03:22) 
fetiş restoran üzerine söylüyordu "ben de işimi severek yapıyorum ama ben bir seyirciyi kucağıma alıp burada komik mi, komik mi yavrum komik mi? güldün mü? yerim o mimiklerini..." diye. "komik mi şimdi" yok ama bunu söyledin muhtemelen.


  • nawar  (02.02.15 03:25:58) 
alm est'in dediği yerde söylüyor. regl muhabbetinde, komik mi şimdi bu allah belanı versin falan diye.


  • raycharles  (02.02.15 03:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.