[]

Bu insanlar aksama kadar kavga edecek enerjiyi nereden buluyorlar

Bütün gün evden cikmadim. Bizimkiler mi ruh hastasi, ben mi fazla ılıgım bilmiyorum. Lan aksama kadar birbirleriyle kavga ediyorlar ya. Haftaici olu taklidi yapip kendimi odaya falan kapatiyorum da resmen mini bir akil hastanesi. Sabah kahvaltıda başladı, su saat oldu hala hirgur, bagiris cagiris. Hiçbir şey olmasa birbirlerine (ve bana) laf sokuyorlar.

Beş kişilik aileyiz. Ana, baba sağ. En küçük kardeşim 25 yasinda. Henüz evden ayrılan ya da daha önce ayrilmis kimse yok. Olum kalim vs de yok. Baba dişinda herkes calisiyor.

Ya cidden evde boyle, sokakta boyle, kafam dagilsin diye elime telefonu alip internete giriyorum buralar bile savaş alanı.

İnsanimizin haleti ruhiyesine sicayim. Herkes kafayi yemiş.

Soru yukarıda bi yerlerde.

İyi aksamlar.

 
Babam calismiyor diye annem ve kardeşim adama laf sokuyo ya. Yuh artik seviyeye gel.


  • damdanakan  (01.02.15 21:26:58) 
pardon da neden ortalığı yatıştırmaya çalışmıyorsun madem? "yetmedi mi sabahtan beri birbirinizi kırdığınız?!" de odana geri çekil madem. bazı bazı evde sakinleştirmeye yatkın biri gerekiyor.


  • kaymaktutmayansicaksut  (01.02.15 21:33:08) 
çek vur sevaptır


  • partizan  (01.02.15 21:35:39) 
@kaymak: yahu sabahtan beri dokmedigim dil kalmadi. Tutuyor biri aliniyo, babam haklisin diyo, annem "hii hep ben kqristiriyorum ortaligi di mi?" diyo. Yine basliyolar kavgaya beni de o cendereye aliyolar bu sefer. Ben her seferinde ortami sakinlestirecek bilgelik te& sakinlikte şeyler söyleme enerjisi bulamiyorum kendime. Kendi derdim boyumu asmis zaten. Bir de bunlara hakemlik yapiyorum.


  • damdanakan  (01.02.15 21:38:31) 
raavann +1
insan dogasina aykiri, kulturel bir sey aile.

  • from potomac to kuban  (01.02.15 21:41:34) 
abi türkün makus kaderi bu yapacak bişe yok. ben artık fb'tan vs yavaş yavaş haber siteleirni de kaldırıyorum. moralimi bozuyor sadece. amerikaya göç edip salak gibi yaşamak istiyorum. cebimeki paraya diksin gözünü ABD umrumda değil yeterki mutlu yaşayayım. türk olmak ağır yük.


  • KidLazer  (01.02.15 21:56:03) 
ayrıl


  • yarey  (01.02.15 22:02:21) 
ayrı eve çık.

benim babam kendi kendine evdeki parkelerle bile kavga edebilen bir adam. defoldum gittim rahatladım. senin gibi üç kardeş falan değilim tekim bu arada. evde huzursuzluktan zevk alan tek bi insan olsa bile yetiyo.

cumadan beri yanlarındayım. gene babam kendi kendine bağrış çağrış. söz de anama bağrıyo ama anamın kabahati yok biliyorum, sadece adamın canı bağırmak istiyo bağırıyo bu kadar. ne durcam aynı ortamda be.

kaymak abla bi yerde haklı lakin laf anlayan insan var, laf anlamayan insan var. bununla imtihan olmayanlar dilerim hiç olmasın ömrü boyunca. varsın bizi anlamasınlar.
  • emirkulu2  (01.02.15 22:06:11) 
Su an evden ayrilacak ekonomik şartlar olusmadi. Üstelik ev ekonomisine mutlak bir katli saglamam gerekiyor. Şartlar olgunlassa giderim zaten.

@truman: 35 sene tekstil atölyesi işletti. Gecen haziran is yapamadigi için kapadi. Sonra epey ni ise girdi ama dikiş tutturamadi. Antropozun eşiğinde zaten. Allahtan gamsiz da depresyon gibi bi belaya bulasmiyor.
  • damdanakan  (01.02.15 22:08:45) 
@emirkulu: aynen ya. Utu bozuldu, nerde bu utuuuuu diye bir saat (cidden bir saat) bagris cagris. Lan bozulmuş iste. Birak bugün de utu yapma. Sanki dünyanın sonu. Kavga olsun da nasil olursa olsun. Ekmek gibi, su gibi bi ihtiyaç olmuş @truman un dediği gibi.


  • damdanakan  (01.02.15 22:17:42) 
2 kişiden sonra, kişi sayısına göre sorunlar logaritmik olarak artar. minimum iki ayrı eve dağılarak x üzeri n-1 miktarında azaltılabilir kavgalar.


  • rygard  (01.02.15 23:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.