[]

sizce fetullah gulen ajan mı

yıllardır abdde olması, israil e hiçbir durumda ses cıkaramaması, papaya karsı tutumu, ulkenin gizli saklı gorusmelerini youtube ye vermesi, ilker paşa gibi dogu perincek gibi vatanseverleri hapse attırtmadı fln gibi veriler var.




 
bence var bi' numarası. graham fuller ile olan muhabbeti normal bir muhabbet değil. ancak akp'lilerin de graham fuller ile muhabbetleri vardı. sp'nin yenilikçi kanadı bu adamlarla sürekli iletişim halindeydi akp kurulmadan önce. uzunca zaman da bu adamlar tarafından desteklendi akp. ancak son zamanlarda o desteği kaybetti akp tarafı, o yüzden de hırçınlaştılar. herkes bizi devirmek istiyor paranoyasına kapıldılar.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (31.01.15 21:42:39) 
fetullah gulen'le 10 larca yıl beraber calısan,
yahudi madalyası alan,
papayı kaldıgı sarayın ilk konugu yapan
orta dogunun saftanı kaydıran buyuk ortadogu projesinın baskan yardımcısı

bır kısı ne kadar ajansa fetullah gulen'de o kadar ajandır bence.
  • monicapp  (31.01.15 21:46:56 ~ 21:47:20) 
adamların çalışma tarzı o, yeterince güçlenene kadar otoriteye itaat et, uyumlu kal.
(tabi bence de amerikada buradaki güçlenebilmesi imkansız)
amerika'nın da işine geliyor. kapitalizmi yayıyorlar. islam onların emperyalist emelleri için de çok uygun bir din sonuçta. türkiyede islamcıları kim destekledi?
  • titiraprap  (31.01.15 21:47:04 ~ 21:52:29) 
şimdi ajan diyince manasız tartışmalar oluyor.

amerika ile arasında mutual bir ilişki var. amerika ile çelişen bir açıklama yapma lüksü yok, öyle bir talebi de pek yok. bunun karşılığında yurt dışında okul mokul açıyor işte. bu da amerika'ya 'rağmen' yapılabilecek bir şey değil.

ajan kelimesinin daha farklı anlamları olmalı. lawrence falan gibi.

yani mesela öcalan ile mit arasında da zamanında bir takım ilişkiler olmuş. ama şimdi tutup da öcalana mit ajanı dersen manasız olur.
  • kta  (31.01.15 22:53:02) 
bu adama ajan diyenlerin iq su 100 üzerinden 5 i geçmez.


  • hzben  (01.02.15 00:39:10) 
İsraile kürsüden ilk beddua eden diyanet imamıydı kendisi, orayı bir düzeltelim. Filistin sorununu mavi marmarayla görmeye başlayanların iftiraları diğerleri. Oysa filistin yüz yıllık davadır...

Soruya cevap; değil.
  • emirkulu2  (01.02.15 01:03:43) 
bu adamın ajan olmadığını iddia edenlerin iq'su 1000 üzerinden 3'ü geçmez.


  • calligrapher  (01.02.15 01:16:09) 
Ajan olup olmaması değil aslında mevzubahis. Belirli bir misyonun adamı ve "görevlerini" en çirkin yöntemleri kullanarak yerine getiriyor, sonuç olarak ABD'nin çıkarına oluyor tüm bunlar da. Belirli bir yerden emir almıyor olması Fethullah'ı masum kılacak mı? Asla.

Polemiğe girmek istemiyorum ama dayanamadım: NATO'ya göbekten bağlı ordunun komutanı İlker Başbuğ ve senelerce devrimcileri gazetelerinden ihbar etmiş, hapis yatarken "beni bu hainlerin yanından alın" diye dilekçe vererek başka koğuşa geçmiş, Önce Kızıl Elma tayfasının yanında saf tutup sonra da AKP'nin dümen suyuna gitmeye başlamış Perinçek'e vatansever diyorsanız biz sıçtık aga.
  • sevgikusunkanadinda  (01.02.15 02:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.