[]

Ogrenciler

Size cok ozeniyorum. Evet, bu dedigimi belki garip karsilayacaksiniz ama size gercekten cok ozeniyorum lan.. Vize, final, proje, para ot bok stresi falan her sey var ama ogrencilik guzel sey ya.. Mezun olali 5 bucuk yil oldu; 5 yildir is guc vs vs ugrasiyorum, isimden memnunum da ama ogrencilikten aldigim tadi hic bi seyden almadim. Almanlik gibi valla.. Cillop gibi bir is bulacak olsaniz da mezun olmayin olm, tunelin ucu harbiden bombok bir yere cikiyor...




 
tunceliye gitmezler o zaman bi' şey olmaz, herkes raad


  • mrvengeance  (30.01.15 23:02:03) 
ya bosversene. termoyu makeli verene kadar saclarima aklar dustu. yemisim ogrenciligini. turizm otelcilik okuduysan eyvallah da, bana bunlarla gelmeyin lutfen.

edit: mezunum.
  • bohr atom modeli  (30.01.15 23:03:17 ~ 23:03:39) 
niye öle diyon para çok güzel bişi be mesut. öğrenciyken ezik büzüksün babanın eline bakıyosun. part time çalışsan bile olmuyo. ben de 5 senelik mezunum, okulu da uzatmıştım. şimdiki aklım olsa uzatmazdım o kadar biran önce adam gibi para kazanmaya bakardım.


  • emirkulu2  (30.01.15 23:03:28) 
ilk tikim soruda tunel yerine yanlislikla "tuncel"in ucu yazdigimi aninda farkeden arkadasa gelsin assfg..

Termoyu da vereyim, projeyi de teslim edeyim gencler, ayipsiniz be ya..
  • mesudiyeli mesut  (30.01.15 23:07:26 ~ 23:09:14) 
master falan yapsana. aöf'de bir bölüm oku ya da. ben sanırın hayatım boyunca okumaya hep devam edicem


  • sheridans  (30.01.15 23:14:33) 
bi bitmediniz amk


  • achtundsiebzug  (30.01.15 23:25:40) 
okuduğun bölüme göre değişir bence. bazı hocaların adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor.(bkz: yahya karslıgil) hiç öyle özlenecek bir olayı yok, özellikle üniversite döneminin. lise olsa bi' nebze olabilir ama onda da bölüm sonu canavarı öss var.

yok yok öğrenciliğin bitmesi gayet güzel bir şey.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (30.01.15 23:31:32) 
Bende sahip oldugunuz pek cok avantajdan ve ogrenebilme hizinizdan dolayi baya kiskaniorum acikcasi. Bu sahip oldugunuz avantajlar erisebileceginiz bilgi bu bilgiyi paylasabilecek ve gelistirebilecek olmaniz, pek cogunuz bunun farkinda yada umurunuzda degil tabii.

Ne makaleler calar yayinlardim ben bea. Komple indirirdim her seyi public yapmaya calisirdim.
  • selam  (30.01.15 23:51:46) 
eğer öğrenciliğinde ortamın,gezip tozdugun yakın arkadasların veya manitan falan olduysa (ki olmustur sonucta yüzde 90'ın böyle) öğrencilik hayatın son tatili evet. ama yalnızsan pek bir tadı yok. bitmiş veya bitmemiş pek bir şey fark etmez.


  • fransizkalanadam  (30.01.15 23:55:12) 
O yüzden üniversiteler, okulu 10 yıl uzatan öğrencilerle dolu. İStediğin zaman gitmiyorsun, asıyorsun. rapor alıp sınava girmiyorsun filan. Bir şirkette maaşlı olarak çalıştığın İş hayatıysa......


  • Cursed Chico  (31.01.15 06:44:25) 
2 yıl oldu mezun olalı 1 senedir calisiyorum. Ögrencilik zamanimi hic aramiyorum. Amelelikten baska bir sy degil ogrencilik.


  • raskolnikovv  (31.01.15 08:46:54) 
(sacmalama istersen)

gel yer degistirelim..
  • hain kostokk  (31.01.15 20:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.