[]

Eve Led Işık Bağlamak

Selam ola Duyuru sakinleri.
Film izlerken veya oyun oynarken atmosferik olur diye odama led bağlamaya heves ettim.
Biraz soruşturdum; motor lazım dediler. İşte, 220 Voltun, 12 volta düşmesi gerekliymiş.
Şimdi, bu elektrik işlerinden anlamam; lakin zor mudur bu iş? Nasıl yapılır?
Ya da bu ledlerin direk prize tak yansın şeklinde olanları var mıdır?

 
Motor dedikleri basit bir adaptör aslında. Döşeyeceğin metre uzunsa fanlıları alman gerekiyor, film izlerken gözünü almaz mı onlar karanlıkta?


  • bisi sorcam  (28.01.15 11:09:43) 
evi keraneye çevirme panpa. ne led ışığı amk.


  • aeroflot  (28.01.15 11:13:20) 
philips'in ambilight'lı tv'leri daha iyi ambians yaratıyor bence.


  • etna  (28.01.15 11:16:02) 
@aeroflot. haha. yok öyle sarılı, yeşilli yanar, döner bir şey değil merak etme. bir şerit kırmızı led.
hepsi bu.
bu şerit şeklinde olanlar gözüme hoş geliyor, o sebepten.
  • pangea  (28.01.15 11:23:57) 
Aynisini ben de dusunuyordum da onun bi dolu ivir zivir detayi var dediler. Internette satilanlarin cogu (ucuz olanlar) adaptorsuzmus, cok kisa sure yanip sonra bozuluyormus, isiyla ilgili guvenlik bilmemnesi yokmus vs. en son ugrasmaktan vazgectim. Olur da ucuza bir sey bulursan bana da haber versene.


  • letheavendangered  (28.01.15 11:47:43) 
yılbaşı süsleri var
direkt 220 volt prize takılıyor.
led olmayabilir ama ışık sonuçta.
  • titiraprap  (28.01.15 11:48:24) 
www.ikea.com.tr

bu işinizi görür herhalde
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (28.01.15 12:19:18) 
mavi hoş olabilir. muhtemelen kartonpiyer arkasına falan döşeyeceksin. direkt değil de dolaylı aydınlatma olmalı ledde çünkü gözünü alı. şerit led deneyebilirsin. led adaptörleri mevcut, sabit akım smps. elektrikçiye sorarsan yardım eder. dandik çin malı alma, bozulunca pişman olursun.


  • fuckerlove  (28.01.15 12:24:17) 
ledi tv nin arkasına döşe duşarıdan direk görünmeyecek şekilde. 42 inç için 2.5 m led yeter. ledi alacağın yere rgb, tercihen 5050 çipli, alacağını söyle hazır leptop adaptörü gibi bir şeyle satılıyor hatta kumandalı sese duyarlı flaslı falanda var.


  • mrthany  (28.01.15 12:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.