[]

kötü erkek vücuduna takım elbise

selamlar,

şimdi parasını verip de güzel bi takım elbise almak istiyorum. zaten yılda 3-4 kere ancak giyerim.
vücut boktan yalnız benim. 183 falan boy var ama kamburum, zayıf sayılırım, kas falan sıfır, bayagı bıldıgın bombok bi vücut.

bu boktan vücuda rağmen ateş eden bi takım elbise nerden alırım?
çok da uçamam fiyat olarak ama bi 500-600 gömerim.
network'ten falan alınır mı bu paraya güzel takım?
nereden alırım?
standart üretilmiş ceket-pantolon bu vücuda tam uyar mı?
o işler nasıl oluyor?

teşekkürler...

not: İstanbul.
özet: 500-600 liram var, vücut boktan, iyi takım elbise nerden alınır?
edit: hadi bütçeyi 750'ye kadar çıkaralım. şimdi nerden?

 
bu fiyata Zara'dan kendi beden ölçülerinde bişiyler bulabilirsin, pek sever onlar zayıf abileri...


  • Tutesh  (28.01.15 10:34:36) 
güzel bir takımı networkten alabileceğini sanmıyorum. tutesh' in dediği gibi zara dan alabilirsin. ama istersen kendi takımını kendin oluşturarak daha ucuza alabilirsin. hafif spor tarz istersen tabi. ama alacağın ne olursa olsun slim fit olsun, italyan kesimi.


  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (28.01.15 10:42:28) 
daniel hetcher vardı bi zamanlar. kesimini hep çok beğenmişimdir, bulabilirsen dene derim. bulamazsan massumo dutti iyi olabilir kanısındayım.


  • vincentvega  (28.01.15 11:19:39) 
vücuduna boktan diyip durma, okurken sinir oldum.
fikrin yoksa en güzeli önce boyner'e git. bilinen takım elbise markalarının bir çoğu orada mevcut; damat, network, pierre cardin, cacharel vs. orada bir dene, hoşuna giden markanın kendi mağazasına git. avm'lerin çoğunda hem boyner, hem de bu markaların kendi mağazaları var.

  • manuel mandalina  (28.01.15 11:21:48) 
@manuel mandalina

direkt boyner'den alsam; daha mı pahalıya geliR?
  • dusmanimizkindirbizim  (28.01.15 11:24:06) 
karşılaştırıcan panpa. kampanya, eski sezon, tek kalmış beden vb durumlarda daha ucuza geldiği oluyor.


  • manuel mandalina  (28.01.15 11:27:38) 
36 beden, 8 drop alacun hacım. 6 drop verip daraltırız derlerse sakın girme. 8 drop bulmak zor bu arada.


  • alembic  (28.01.15 16:23:59) 
afedersin kemik torbasıyım, networkten bir takım almıştım. güzel bi ayakkabı ve kemerle kombin etmiştim toplam 1000e patladı. görenler vay yavrum zara mankenleri gibi olmuşun falan demişti.

kızlar zayıf zara mankeninin neresini çekici bulur bilemem ama en azından o network takım benim tipi toparlamıştı. kesinlikle slim fit almalısın, zayıflığını ön plana çıkar ki bundan utanmadığını göster. yoksa ben kötüyüm dediğin sürece çevren de farklı düşünemez.

ama tabi normalde tarzın nasıldır bilemem.
  • calligrapher  (28.01.15 16:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.