[]

Bisiklet Secimi

Aslinda secimi yaptim da almadan burdaki bisikletci arkadaslardan da fikir almak istiyorum,

www.deltabisiklet.com

Su bisiklet 185 boyunda biri icin nasil olur? Selesi uzuyormus biraz daha ama gidon yuksekligi sabitmis, onun icin de ekstradan aparat varmis 12cm yukselten, onu taksak kurtarir mi?

 
Katlanır bisikletlere ekstra bir şey bağlayıp da geometrisini bozmaya gerek yok. Şehir içi kullanacaksanız Specialized Sirrus veya Cannondale Quick serilerine yönelin. Ha, illa MTB isterseniz de kendi XL kadro Specialized CRAVE Expert 29er 2014 bisikletimi satıyorum.
www.bisikletforum.com

  • mahsus mahal  (27.01.15 23:03:41) 
Illa MTB demiyorum ama illa katlanir olsun diyorum, katlanirlar da zaten cogunlukla 20". Bir kac tane de 26" olan var, iclerinden biri de yukarida linkini verdigim.


  • nawres  (27.01.15 23:16:20) 
Katlanır bisikletin 26" teker olmasının bir avantajı yok, asıl olay 16 ve 20 teker olmasında. Biz mağazamızda Dahon ve Tern modellerini satıyoruz (420 - 575 Euro fiyat aralığında). Ne zamanki katlanır bisiklet 26 teker olur işlevselliğini, küçük olma avantajını yitirir.


  • mahsus mahal  (27.01.15 23:48:05) 
@mahsus bagajı büyük bir aracı varsa, 26 inch katlanır da sığıyorsa niye sorun olsun ki?


  • ucan spagetticanavari  (27.01.15 23:54:20) 
20" olanlara baktim, cok kisa da olsa bindim, surusu cok acayip geldi, sevemedim. 26" biraz daha insani boyutlarda, evde balkona da rahatlikla koyabilecegim buyuklukte.


  • nawres  (28.01.15 00:01:08) 
@nawres amacın balkona sığdırmak filansa duvar askısı almayı düşünebilirsin. sadece ön tekerden asıp duvara dik şekilde de asabilirsin, kadrodan yere paralel de asabilirsin. çeşitli seçenekler var.
boşuna performansı düşük bisiklete fazla para verme eğer araca sığdırma gibi bir amaçla katlanır bakmıyorsan.

  • ucan spagetticanavari  (28.01.15 00:29:24) 
@usc

duvar askisini da dusundum de, su an kaldigim evde asabilecegim uygun bir yer yok, balkon o kadar genis degil. bundan sonra kalacagim evler de kira olacagindan muhtemelen her zaman bi yer sorunu olacak duvar askisi ya da katlanmamis bisiklet icin. sirf katlanir diye fazla para veriyorum farkindayim ama katlanir olmasi gerekiyor mecburen.
  • nawres  (28.01.15 00:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.