[]

YGS-LYS matematik hakkında

Kardeşim bu sene değil seneye girecek üniversite sınavına. Verimli ders çalışmıyor. Konuştuk, bir çalışma planı yapmaya karar verdik. Ygs konuları ve ardından o bitince lys konularını sırayla çalışacağız. Güzel konu anlatımı ve testlere sahip, bütün bu konuları kapsayan, çözümlü örnekler de olan hangi kitabı önerirsiniz? Akmar'dan alayım, Kadıköy'den.

mebk12.meb.gov.tr

Her konunun olmasını istiyorum ve sıralı olmalı. Ygs konularının hepsini kapsayan konu anlatımlı ve testli kitap ve lys için olanı.

Önerilerinizi açıklayarak yazmanızı rica ediyorum. Çok önemli bir konu benim için. Devreye girmeliyim.

 
matematik düzeyi nasıl? eğer orta-üst ise final ve karekök'ü öneririm. karekök 5 seri kitap. 1-2-3 ygs 3-4 lys olması lazım. aşırı detaylı gidiyor. finalin ise aşırı piç soruları var. tam yaptım diyorsun cevap anahtarına bi bakıyorsun yanlış. seni en zora alıştırıyor. kolayları tık tık yapıyorsun. ben ikinci sene yerleştim. bu ikisiyle hazırlandım. ilk sene 10 netim falan vardı. ikinci sene ya 31 ya da 32 matematik sorusundan (geriye kalanları geometri) 30 tane netim vardı.


  • canercuxy  (27.01.15 11:37:50 ~ 11:41:19) 
Teşekkürler, mümkünse diğer açıklamaları önerileri bekliyorum.


  • brad pitt  (27.01.15 11:42:09) 
Fem simetriyi öneririm. Bana 32'de 32 yaptırmıştı.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (27.01.15 11:48:17 ~ 11:48:35) 
konu anlatımlı fasikül şeklinde olan testler var. her konu hakkında baya çözümlü örnekler var. benim öğrencilerde gördüm. hangi yayın olduğunu unuttum. koyu yeşildi.
bir de ygs'de 9 ve 10 ağırlıklı çıkıyor. şu andaki sınıfında o derslere hazırlanması hem sıkar hem bayar. 9 ve 10 a yazın çalışsa daha iyi olur...

  • gotic  (27.01.15 11:54:23) 
Simetrinin bütün şeylerini bitirsin, önce ygs sonra lys yapmasın. Aralık ocaktan sonra karışık gitsin, yetistiremez falan erken başlasın.
Bu bittikten sonra birey, karekok, fen bilimleri çizgi üstü, odtü yayınları vs. olabilir sayisalciysa. Eşit agirliksa türkçe için femin beyaz kitabı var, ben bir iki test çözmüştüm fena değildi. Bol bol deneme çözsün. Final, Formül, Zaman, Fem vs. hepsi olur.

  • Lim5  (27.01.15 12:59:44) 
Simetri diyorum bende. Bu sene sınava gireceğim bu kitap en iyi öğreten kitap kesinlikle


  • kucukarabalikk  (27.01.15 13:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.